FII ALĂTURI DE PACIENŢII HOSPICE

DIRECŢIONEAZĂ PÂNĂ LA 20% DIN IMPOZITUL COMPANIEI PE CARE O REPREZINŢI. PROCEDURA NU IMPLICĂ NICIUN COST.

Începe acum!

Calculator sponsorizare

 

Folosiţi calculatorul de mai jos pentru a
determina suma maximă pe care o
puteţi deduce din impozit.

Contract de sponsorizare 2023

După ce aţi calculat suma sponsorizată, vă rugăm sa completaţi datele companiei dvs. pentru a genera un contract.
Imediat ce va fi completat formularul, contractul va ajunge la noi în format PDF și dumneavoatră veţi primi o copie pe e-mail. Ulterior veţi fi contactat de noi pentru a stabili detaliile care privesc acest document.
Alternativ puteţi descărca contractul în format editabil din secţiunea „Documente Utile” de mai jos pentru a îl completa manual.

Puteţi direcţiona: 0 RON

Profit impozabil

Înainte
0 RON
După
0 RON

Impozit

Înainte
0 RON
După
0 RON

Caută

HOSPICE Casa Speranței vă solicită informațiile de mai sus în scopul completării automate a contractului de sponsorizare pentru această campanie. Dacă nu doriţi să trimiteţi datele personale electronic către HOSPICE Casa Speranţei puteţi descărca în format electronic contractul (link în secţiunea "Documente Utile" de mai jos) pentru a îl completa și trimite fizic.

Contract de sponsorizare 2022

Dacă sponsorizările realizate de compania ta anul trecut nu au atins limita maximă de 0,75% din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit ori pe venit plătit statului în 2022, poți solicita ANAF redirecționarea acestor sume către HOSPICE Casa Speranței.

Completează contractul de sponsorizare cu suma disponibilă, și trimite către ANAF Formularul 177.

Procedura este simplă și nu implică nicio cheltuială suplimentară pentru companie, întrucât redirecționarea se face din banii plătiți deja statului. 

Descarcă aici FORMULARUL 177 și instrucțiunile de completare:

FORMULARUL 177
Contract de sponsorizare 2022

E nevoie de tine

Când cei mai mulți au zis ”nu se mai poate face nimic”, la HOSPICE am găsit o cale să facem mai mult. Să împlinim dorințe. Acolo unde ceilalți nu au putut privi suferința, la HOSPICE am cuprins-o într-o
îmbrățișare.

De 30 de ani la HOSPICE Casa Speranței alinăm dureri fizice și sufletești pentru mai bine de 45.000 de copii și adulți care luptă pentru viață cu o boală incurabilă, oferindu-le gratuit și necondiționat îngrijire medicală,  sprijin social, psihologic și spiritual. Peste 100.000 de aparținători ai pacienților HOSPICE au primit sprijin pentru a face greul mai puțin greu.

Cu sprijinul tău, putem să ajungem în continuare la ei, să alinăm dureri, să împlinim alte dorințe. Iar ajutorul tău nu te costă nimic! Direcționează către HOSPICE Casa Speranței 20% din impozitul pe profit sau pe venit pe care compania ta îl plătește statului sau până la 0,75% din cifra de afaceri.

Împreună înmulțim dorințele împlinite!

Pentru microintreprinderi

Prevederea legală ce permite microîntreprinderilor să deducă sponsorizările cu o valoare de până la 20% din impozitul pe venit datorat statului în trimestrul în care au înregistrat aceste cheltuieli, a intrat în vigoare la începutul lunii aprilie 2018.

Începând cu 2019, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit / impozitul pe veniturile microîntreprinderilor doar dacă beneficiarul sponsorizării este inclus la data încheierii contractului de sponsorizare în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale (Registru gestionat de către ANAF).

HOSPICE Casa Speranţei este înregistrată în Registrul entităţilor non-profit ANAF.

PENTRU MAI MULTE INFORMAŢII TE RUGĂM SĂ NE CONTACTEZI

BRAȘOV

Str. Sitei 17A, 500074

Oana Toader

0723 246 981
oana.toader@hospice.ro

BUCUREȘTI

Str. Tămâioarei 121–123, 023642, Sector 2

Ana Dinescu

0728 280 809
ana.dinescu@hospice.ro