Dacă ai venituri din activităţi independente

Detalii despre formularele 230 si 200

CONFORM CODULUI FISCAL, ORICE PERSOANA FIZICA POATE REDIRECTIONA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT CATRE HOSPICE IN 2018, DACA:

  • a fost salariat in 2017 – prin completarea formularului 230, eliberat de ANAF
  • a obtinut venituri din activitati independente (ex: chirii, activitati desfasurate ca persoana fizica autorizata etc.)

prin completarea formularului 200, eliberat de ANAF.

Depune formularul direct sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a localitatii de domiciliu (vezi lista adreselor ANAF la care poti depune formularul).

In cazul in care il trimiti prin posta, este suficient un singur exemplar. Declaratiile se pot depune si online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil la adresa: https://pfinternet.anaf.ro

Un gest simplu care face diferenta

O boala incurabila nu il afecteaza doar pe cel diagnosticat, ci pe toti cei din jurul sau. Clipele petrecute impreuna se numara altfel, iar timpul capata alta valoare. In Romania, sunt mii de familii care se lupta cu neputinta, disperarea si revolta si care au nevoie de sprijin pentru a izbandi. Impreuna le putem readuce speranta si putem da culoare timpului lor

Printr-un gest simplu, care nu implica niciun cost, poti fi alaturi de pacientii cu boli incurabile si de cei dragi lor. Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre HOSPICE pentru ca acestia sa primeasca sprijin gratuit si neconditionat.

De 26 de ani, HOSPICE Casa Sperantei este alaturi de copiii si adultii care infrunta un diagnostic necrutator prin servicii complete de ingrijire paliativa: internare in unitatile cu paturi, vizite la domiciliu, asistenta sociala, consiliere psihologica, recuperare prin kinetoterapie si activitati cu personal specializat in centrele de zi. Pana acum, peste 22.000 de oameni prinsi intr-o cursa nedreapta, au aflat ca nu sunt singuri in lupta lor.

Formularul se completeaza in fiecare an.

NU UITA CA DATA LIMITA A DEPUNERII FORMULARULUI LA ADMINISTRATIA FINANCIARA ESTE 25 MAI 2018

Parteneri

Parteneri media