Concertul a marcat inaugurarea centrului HOSPICE din capitala, unitate cu profil clinic si educational, si a fost sustinut de Fundatia Vodafone Romania.

Dupa 30 de ani de activitate, London Community Gospel Choir a ajuns „cel mai iubit cor din Marea Britanie“, iar acest lucru este usor de inteles daca auzi minunatele voci ale membrilor sai pe terenuri de rugby sau alte mari arene din intreaga lume. Intr-o armonie vocala perfecta, vocile lor s-au alaturat celor mai cunoscuti cantareti ai lumii. Madonna, Sting, Sir Elton John, Diana Ross, Sir Paul McCartney, Mariah Carey si Celine Dion, sunt doar o parte dintre acestia. London Community Gospel Choir a inregistrat piesa “Abide with me”ca imn al Cupei Angliei la fotbal si a cantat melodia live pe stadionul Wembley, la finala din 2009.

 

Daca cineva doreste o dovada a puterii si frumusetii vocii umane, trebuie sa asculte London Community Gospel. Membrii corului din Marea Britanie, sunt persoane de toate varstele si de toate nationalitatile. Performanta lor vibranta va impresiona cu siguranta publicul iubitor de muzica buna din Bucuresti. Concertul London Community Gospel Choir din Romania are loc in aceeasi zi cu inaugurarea centrului HOSPICE din Bucuresti.   Graham Perolls, Presedinte Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.


PARTENERI