UN GEST MIC, PENTRU O FAPTĂ MARE!

Allview.ro

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România, se alătură Fundației HOSPICE Casa Speranței prin proiectul “Un gest mic, pentru o faptă mare!”.

Cu fiecare produs comandat de pe site-ul www.allview.ro, clienții au posibilitatea de a dona o sumă la alegere în beneficiul pacienților care se află în grija Fundației HOSPICE.

Toate fondurile obținute prin intermediul acestui proiect vor fi folosite în sprijinul adulților și copiilor care se luptă cu o boală incurabilă.
Implică-te și tu!

CU O SMARTEXPERIENȚĂ, RENUNȚI LA INDIFERENȚĂ

SmartExperience.ro

Magazinul tău de cadouri inedite – SmartExperience.ro alege să se alăture luptei pe care mii de români o poartă zi de zi cu o boală incurabilă.

Alegând o activitate de pe platforma www.SmartExperience.ro, vei experimenta automat și bucuria de a dona 2% din valoarea coșului tău de cumpărături către HOSPICE Casa Speranței. Alege să plătești online experiența achiziționată, iar 2% din valoarea sa vor fi automat redirecționați către cei care au nevoie de acești bani.

SmartExperience este principalul magazin de cadouri inedite și experiențe memorabile din România. Platforma online pe care o pune la dispoziție îți dă posibilitatea să alegi dintre cele mai neobișnuite cadouri pentru prietenii tăi, de la salt cu parașuta sau zbor cu balonul, la rafting, plimbare cu yacht-ul, trageri cu arma în poligon sau o zi la SPA.

ALEGI UN PRODUS NATURAL? ALEGE SI O FAPTA BUNA!

Miobio

Atunci când treci pe la noi, fie că vii în magazinul MioBio din Bucureşti sau ne vizitezi virtual în online shop, o faci pentru a căuta și a alege un produs de îngrijire bio sau natural.

Acum poţi face un pic mai mult.

Poţi decide să faci şi o donaţie către HOSPICE Casa Speranţei.

În online shop, la finalizarea unei comenzi, poţi opta pentru o sumă predefinită sau poţi alege tu suma pe care ai dori să o donezi, oricât de mică, pentru că orice leu contează.

Ceea ce pentru noi poate fi un gest relativ uşor de făcut, pentru cei care au nevoie de el poate să însemne foarte mult.

IMPREUNA AVEM GRIJA DE INIMILE OAMENILOR

Spitalul de cardiologie CLINICCO Brasov

Incepand cu data de 1 septembrie 2015, la fiecare consultatie de cardiologie desfasurata in ambulatorul de specialitate Clinicco de pe strada Scolii nr. 8 Brasov, 1% din valoarea acesteia (1,5 lei) este directionata in sprijinul pacientilor ingrijiti la HOSPICE Casa Sperantei.

„Împreună avem grijă de inimile oamenilor“ este primul proiect prin care HOSPICE Casa Speranței va beneficia de fonduri generate de servicii medicale realizate în cadrul unei clinici private.

Toate fondurile obținute prin acest parteneriat vor fi folosite în sprijinul copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă.

Relatii la tel. 0724 445 500 sau 0268 445 544

LUCRURILE BUNE VIN NATURAL

Vegis

Incepand cu 1 septembrie 2015, la fiecare comanda achizitionata de pe site-ul www.vegis.ro, clientii au posibilitatea de a dona si o suma la alegere catre pacientii ingrijiti la HOSPICE. Donatia se poate realiza atat la livrarea comenzii, cat si in momentul efectuarii platii online.

Dincolo de coltisorul plin de plante si alimente sanatoase din magazinul online, Vegis pune la dispozitia clientilor o modalitate prin care acestia pot sustine serviciile fundatiei noastre.

DOI DINTR-O LOVITURA, UN CONCERT SI-O FAPTA BUNA!

MyTicket

Un parteneriat de success care a inceput in anul 2011.

La achizitionarea biletelor de pe www.myticket.ro , clientii au posibilitatea de a face o donatie in beneficiul pacientilor ingrijiti la HOSPICE.

Suma stransa in 2014 a fost de 10.144 lei.

RECICLEAZA SI DONEAZA

Sigurec

La statiile inteligente de colectare selectiva SIGUREC, amplasate in parcarea Carrefour Brasov, Baneasa si Vintatis, cei care recicleaza pot alege, printr-o simpla apăsare de buton, intre a fi sunt recompensati cu bonuri de reducere pentru cumparaturi in reteaua Carrefour sau a dona valoarea inregistrată catre HOSPICE.

Pentru un frigider, se pot primi si dona pana la 80 lei, valoarea unui PET este de 5 bani, doza de aluminiu valoreaza 3 bani, sticla 1 ban iar pentru un kg de hartie si carton 15 bani.

THE CHARITY SHOP, ALATURI DE HOSPICE CASA SPERANTEI

Bacania Veche

9% din incasarile Bacaniei aflate pe strada Barbu Vacarescu nr. 49 din Bucuresti, sunt directionate catre HOSPICE.

“Bacania Veche – The Charity Shop are un model simplu, poate cel mai simplu dintre toate: o parte din incasarile zilnice se duc direct in contul Hospice. E contributia mea – si indirect a voastra – catre o cauza cu impact major: constructia unui spital in care bonavii sa aiba parte de demnitatea ultimelor zile”, Marius Tudosiei

PREDA PUBLISHING, ALATURI DE HOSPICE CASA SPERANTEI

Preda Publishing

Pentru fiecare carte vanduta (in online, librarii, companii sau la evenimente), 1 leu este directionat catre HOSPICE Casa Sperantei. www.predapublishing.com

“În cazul cuiva cu o boală terminală, 1 leu are o valoare foarte specifică. Cu această sumă pot fi achiziţionate, de exemplu, două branule intravenoase sterile, o faşă tifon sau 13 ace de seringă sterile de unică folosinţă. Prin achiziţionarea unei cărţi, cititorii noştri ajută, intr-o manieră foarte concretă, un adult sau un copil afectat de o boală terminală. Ţinând cont că încurajăm prin cărţile noastre practicarea sportului şi menţinerea unui stil de viaţă sănătos, campania va fi lansată în cadrul celui mai mare maraton din Romania, Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon”, afirmă Cristina Preda, Chief Publisher Preda Publishing.

HRANITI SPERANTA CU FAPTE BUNE

Campanie desfasurata in decembrie 2014

Mandra Chic

MANDRA CHIC este un atelier-sezatoare in cadrul Muzeului de Panze si Povesti (sat Mandra/ Tara Fagarasului/ Transilvania).

Produsele se vand cu scopuri clare si fondurile obtinute contribuie la dezvoltarea proiectului, construirea Muzeului de Panze si Povesti, crearea unor fonduri de educatie in parteneriat cu Fundatia Comunitara Tara Fagarasului.

Multumim Colţul Romanesc – Mandra Chic si tuturor celor care au licitat pentru tricourile faine din colectia ”Hraniti speranta cu fapte bune” creata special pentru HOSPICE Casa Sperantei din Fagaras. Panzele au fost cusute in timpul Festivalului Florilor de Camp Europene de la Viscri si au adus fundatiei un venit de peste 1500 lei

POVESTEA DE CRACIUN VINE ANUL ACESTA DE LA WHITTARD CHELSEA

Campanie desfasurata in decembrie 2014

Whittard Chelsea Romania

12% din valoarea produselor Whittard achizitionate de companii cu ocazia Craciunului au fost directionate catre HOSPICE, valoarea insumata fiind de 2871 lei.

Prepararea ceaiului este un lucru foarte personal.Fondatorul companiei Whittard of Chelsea, Domnul Whittard obisnuia sa spuna ca este esentiala crearea propriei ceremonii de pregatire a ceaiului pentru a putea obtine maxima placere oferita de o simpla cana de ceai.


Whittard of Chelsea este cea mai cunoscuta companie englezeasca specializata in ceaiuri, cafea si cacao
.


Fondata in 1886, Whittard of Chelsea si-a castigat reputatia de a nu face compromisuri in ceea ce priveste calitatea. Ceaiurile sunt preparate din culturi ecologice.