ipad-01HOSPICE Casa Sperantei doreste sa va spuna povestea lui Andrei Roșu si a aventurii lui la Polul Nord, Alergand cu Mos Craciun.

Incredibila poveste a lui Andrei Rosu a inceput cu un pariu.

A vazut o reclama pentru un maraton extrem si a decis ca trebuie sa-si recapete controlul asupra propriei vietii scapand de temeri si devenind un altfel de tata pentru fiul lui nou nascut… asa ca a facut primul pas.

De atunci, a reusit sa termine Maratonul de la Polul Nord si sa fie primul om din lume care a cantat la tobe in cel mai nordic punct al Pamantului, a obtinut un record mondial Guinness pentru cel mai rapid timp de finalizare a 7 Maratoane si 7 Ultramaratoane pe 7 continente si, nu in ultimul rand, a terminat un Ironman si un Dublu Ironman.

Toate acestea le-a facut nu pentru el ci cu un scop si o cauza caritabila in inima. Acest eBook este dedicat pacientilor cu boli incurabile, copii si adulti, ingrijiti gratuit la HOSPICE. Va invitam sa descarcati gratuit eBook-ul si apoi sa faceti o donatie pentru sprijinirea serviciilor de ingrijire paliativa, atat de necesare.

 

HCS_Icons-06DESCARCA
HCS_Icons-04DONEAZA
HCS_Icons-08AUTOR

Ce spune indragitul tenisman, Victor Hanescu, despre eBOOK?

Victor Hanescu

”Sunt foarte impresionat de povestea lui Andrei Rosu. Oamenii ca Andrei te fac mandru de faptul ca esti roman si, totodata, te inspira. Este impresionant cum un om reuseste sa isi depaseasca limitele si sa sfideze orice lege a firii. Numai oamenii puternici psihic si fizic pot atinge astfel de performante, iar Andrei pentru mine reprezinta varful existentei umane.

Am simtit nevoia sa ii arat aprecierea si primul lucru care mi-a venit in minte a fost sa cumpar, in cadrul unei licitatii organizate pentru sustinerea HOSPICE, tobele cu care a cantat la Polul Nord. Au locul lor de onoare in living si sunt o sursa simbolica de ambitie si auto-depasire.” (cititi mai mult in ebook)

Proiect sustinut de:

logo_preda_publishing                images