București, 11 ianuarie 2016

Business Women Forum Romania organizeaza un eveniment special pe 14 ianuarie – BWFR Premium Gala, in Willbrook Platinum Center, pentru a sarbatori inceputul lui 2016 intr-o seara ce va include: networking, trenduri pentru 2016, degustare de vinuri, entertainment show & surprize. Ramanem uniti pentru o cauza speciala: sprijinul acordat femeilor din Romania care infrunta cancerul mamar. HOSPICE Casa Sperantei ofera gratuit servicii complete de ingrijire paliativa pentru persoanele care sufera de boli incurabile si pentru familiile acestora.

Gala BWFR va gazdui de asemenea un fashion show in care vor fi prezentate cee mai noi trenduri pentru 2016. Femei de afaceri membre BWFR vor fi cele ce vor prezenta modelele designerilor BWFR: Couture de Marie, The Wardrobe and Le Reve du Michou.

Irina Maria Ionescu , soprana a Operei Nationale din Bucuresti ne va incanta cu un moment de muzica clasica. Adrian Tanase, Vocea Romaniei, va sustine un recital live in cadrul evenimentului.

Stand Up comedy show – Crina & Co in a sexy show – Crina Zvoboda spectacol ventriloc.

Crama Averesti va asigura vinul ce insoteste un silent auction dedicata in totalitate unei cauze speciale: sprijinul acordat femeilor din Romania care infrunta cancerul mamar.

Cobzability, un proiect inspirit din folclorul românesc autentic, va sustine un live act la Gala BWFR.