FII ALĂTURI DE PACIENŢII HOSPICE

DIRECŢIONEAZĂ PÂNĂ LA 20% DIN IMPOZITUL COMPANIEI PE CARE O REPREZINŢI. PROCEDURA NU IMPLICĂ NICIUN COST.

Începe acum!

Calculator sponsorizare

Folosiţi calculatorul de mai jos pentru a determina suma maximă pe care o puteţi deduce din impozit. Puteţi dona și sume mai mari, surplusul fiind eșalonat pe lunile următoare conform aceluiași sistem de calcul.

Contract de sponsorizare

După ce aţi calculat suma suma sponsorizată, vă rugăm sa completaţi datele companiei dvs. pentru a genera un contract.
Imediat ce va fi completat formularul, contractul va ajunge la noi în format PDF și dumneavoatră veţi primi o copie pe e-mail. Ulterior veţi fi contactat de noi pentru a stabili detaliile care privesc acest document.
Alternativ puteţi descărca contractul în format editabil pentru a îl completa manual.

Puteţi direcţiona: 0 RON

Profit impozabil

Înainte
0 RON
După
0 RON

Impozit

Înainte
0 RON
După
0 RON

Caută

HOSPICE Casa Speranței vă solicită informațiile de mai sus în scopul completării automate a contractului de sponsorizare pentru această campanie. Dacă nu doriţi să trimiteţi datele personale electronic către HOSPICE Casa Speranţei puteţi descărca în format electronic contractul pentru a îl completa și trimite fizic.

IMPLICAREA TA CONTEAZĂ ENORM

In fiecare minut, viaţa unei familii din România este schimbată de un diagnostic necruţător. O boală incurabilă nu îl afectează doar pe cel diagnosticat, ci pe toţi cei dragi lui. Un astfel de diagnostic poate anula parte din fiinţa unui om.

De la înfiinţare HOSPICE a adus alinare și speranţă pentru peste 40.000 de copii și adulţi cu boli incurabile. Nevoia pentru aceste servicii este însă imensă. Anual, în România, aproape 170.000 de oameni au nevoie de acest tip de îngrijire însă mai puţin de 9% dintre ei primesc servicii adecvate la momentul potrivit.

HOSPICE crede în ingrijirea paliativă ca drept al omului. Viziunea noastră este ca în România toţi pacienţii cu boli incurabile să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipa, alături de cei dragi.

Pentru microintreprinderi

Prevederea legală ce permite micro-intreprinderilor să deducă sponsorizările cu o valoare de până la 20% din impozitul pe venit datorat statului a intrat în vigoare la începutul lunii aprilie 2018 și se aplică ONG-urilor care furnizează servicii sociale acreditate așa cum este HOSPICE Casa Speranţei.

Modificările din Codul Fiscal (art. 56, alineatul 1^1) prevăd următoarele:

,,Microîntreprinderile care efectuează sponsorizări, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 (…) pentru susținerea entităților nonprofit și a unităților de cult, care sunt furnizori de servicii sociale acreditați cu cel puțin un serviciu social licențiat, potrivit legii, scad sumele aferente din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective.”

HOSPICE Casa Speranţei este înregistrată în Registrul entităţilor non-profit ANAF.

PENTRU MAI MULTE INFORMAŢII TE RUGĂM SĂ NE CONTACTEZI

BRAȘOV

Str. Sitei 17A, 500074

Oana Toader
0268 474 405 / 0723 246 981
oana.toader@hospice.ro

BUCUREȘTI

Str. Tămâioarei 121–123, 023642, Sector 2

Ana Dinescu
021 326 3771 / 0728.280.809
ana.dinescu@hospice.ro