FII ALĂTURI DE PACIENŢII HOSPICE

DIRECŢIONEAZĂ PÂNĂ LA 20% DIN IMPOZITUL COMPANIEI PE CARE O REPREZINŢI. PROCEDURA NU IMPLICĂ NICIUN COST.

Începe acum!

Calculator sponsorizare

Folosiţi calculatorul de mai jos pentru a determina suma maximă pe care o puteţi deduce din impozit. Puteţi dona și sume mai mari, surplusul fiind eșalonat pe lunile următoare conform aceluiași sistem de calcul.

Contract de sponsorizare

După ce aţi calculat suma suma sponsorizată, vă rugăm sa completaţi datele companiei dvs. pentru a genera un contract.
Imediat ce va fi completat formularul, contractul va ajunge la noi în format PDF și dumneavoatră veţi primi o copie pe e-mail. Ulterior veţi fi contactat de noi pentru a stabili detaliile care privesc acest document.
Alternativ puteţi descărca contractul în format editabil pentru a îl completa manual.

Puteţi direcţiona: 0 RON

Profit impozabil

Înainte
0 RON
După
0 RON

Impozit

Înainte
0 RON
După
0 RON

Caută

HOSPICE Casa Speranței vă solicită informațiile de mai sus în scopul completării automate a contractului de sponsorizare pentru această campanie. Dacă nu doriţi să trimiteţi datele personale electronic către HOSPICE Casa Speranţei puteţi descărca în format electronic contractul pentru a îl completa și trimite fizic.

IMPLICAREA TA CONTEAZĂ ENORM

In fiecare minut, viaţa unei familii din România este schimbată de un diagnostic necruţător. O boală incurabilă nu îl afectează doar pe cel diagnosticat, ci pe toţi cei dragi lui. Un astfel de diagnostic poate anula parte din fiinţa unui om.

De la înfiinţare HOSPICE a adus alinare și speranţă pentru peste 26.000 de copii și adulţi cu boli incurabile. Nevoia pentru aceste servicii este însă imensă. Anual, în România, aproape 170.000 de oameni au nevoie de acest tip de îngrijire însă mai puţin de 9% dintre ei primesc servicii adecvate la momentul potrivit.

HOSPICE crede în ingrijirea paliativă ca drept al omului. Viziunea noastră este ca în România toţi pacienţii cu boli incurabile să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipa, alături de cei dragi.

Pentru microintreprinderi

Noua prevedere legală ce permite microintreprinderilor să deducă sponsorizarile cu o valoare de până la 20% din impozitul pe venit datorat statului a intrat în vigoare la începutul lunii aprilie 2018 și se aplică ONG-urilor care furnizeaza servicii sociale acreditate așa cum este HOSPICE Casa Speranţei.

Modificările din Codul Fiscal (art. 56, alineatul 1^1) prevăd următoarele:

,,Microîntreprinderile care efectuează sponsorizări, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 (…) pentru susținerea entităților nonprofit și a unităților de cult, care sunt furnizori de servicii sociale acreditați cu cel puțin un serviciu social licențiat, potrivit legii, scad sumele aferente din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective.”

HOSPICE Casa Speranţei este înregistrată în Registrul entităţilor non-profit ANAF.

Testimoniale

“HOSPICE este una dintre asociaţiile cu impact regional (oferă servicii de îngrijire paliativă şi în Republica Moldova), care a crescut coerent şi sustenabil. Încurajez pe oricine să își aleagă o cauză, să creadă în ea și să contribuie la dezvoltarea/rezolvarea ei. Din fericire, sunt din ce în ce mai multe companii și angajați ai acestora care „adoptă“ ONG-uri și proiecte și investesc recurent. Iar România are nevoie de astfel de proiecte pentru viitor“

Costinela Drăgan, Sustainability & Communications Manager al KMG International (Grupul Rompetrol)

“Implicarea în cauza HOSPICE Casa Speranţei mi-a dat un real sentiment de realizare. Când rezultatele eforturilor mele ajută în mod direct pe cineva în nevoie, simt că există un echilibru mai pozitiv în viața mea între birou și timpul meu liber. De asemenea, cred că este un echilibru care este sănătos în păstrarea perspectivei în tot ceea ce fac“

Tim Wilkinson, Co-director executiv al companiei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox

M-am alaturat din suflet unui grup de oameni cu inimi mari, care se straduiesc sa ofere un strop de “mai bine” celor care se lupta cu raul. Nu poti ramane insensibil la aceasta stradanie nobila. Putem face cu totii un efort atat de mic, pentru o cauza atat de mare – alinarea semenilor aflati in crunta suferinta. Ei au nevoie de asta. Au nevoie de noi, ceilalti…”

Mihai Radulescu, TVR

Parteneri Media

PENTRU MAI MULTE INFORMAŢII TE RUGĂM SĂ NE CONTACTEZI

BRAȘOV

Str. Sitei 17A, 500074

Gabriela Cozmescu

0268 474 405 / 0728 130 091

gabriela.cozmescu@hospice.ro

BUCUREȘTI

Str. Tămâioarei 121–123, 023642, Sector 2

Ana Dinescu

021 326 3771 / 0728.280.809

ana.dinescu@hospice.ro