FII ALĂTURI DE PACIENŢII HOSPICE

DIRECŢIONEAZĂ PÂNĂ LA 20% DIN IMPOZITUL COMPANIEI PE CARE O REPREZINŢI. PROCEDURA NU IMPLICĂ NICIUN COST.

Începe acum!

Calculator sponsorizare

Folosiţi calculatorul de mai jos pentru a determina suma maximă pe care o puteţi deduce din impozit. Puteţi dona și sume mai mari, surplusul fiind eșalonat pe lunile următoare conform aceluiași sistem de calcul.

Contract de sponsorizare

După ce aţi calculat suma suma sponsorizată, vă rugăm sa completaţi datele companiei dvs. pentru a genera un contract.
Imediat ce va fi completat formularul, contractul va ajunge la noi în format PDF și dumneavoatră veţi primi o copie pe e-mail. Ulterior veţi fi contactat de noi pentru a stabili detaliile care privesc acest document.
Alternativ puteţi descărca contractul în format editabil din secţiunea „Documente Utile” de mai jos pentru a îl completa manual.

Puteţi direcţiona: 0 RON

Profit impozabil

Înainte
0 RON
După
0 RON

Impozit

Înainte
0 RON
După
0 RON

Caută

HOSPICE Casa Speranței vă solicită informațiile de mai sus în scopul completării automate a contractului de sponsorizare pentru această campanie. Dacă nu doriţi să trimiteţi datele personale electronic către HOSPICE Casa Speranţei puteţi descărca în format electronic contractul (link în secţiunea "Documente Utile" de mai jos) pentru a îl completa și trimite fizic.

Avem nevoie de implicarea ta

Cu fiecare ajutor mic, la HOSPICE Casa Speranței reușim să facem lucruri mari.

Reușim să alinăm suferința oamenilor în fața cărora sistemul medical de stat și-a recunoscut neputința. Acolo unde alții au spus ”nu se mai poate face nimic” noi am arătat că putem face mai mult.

Pentru aproape 5.000 de oameni care luptă cu boli incurabile, HOSPICE Casa Speranței este, în fiecare an, singura șansă la speranță și demnitate. La HOSPICE, copiii și adulții aflați în cea mai grea bătălie a vieții lor primesc gratuit și necondiționat îngrijire medicală, sprijin social, psihologic și spiritual.

De 30 de ani, nevoile pacienților noștri sunt prioritatea noastră. Dar pentru a putea ajunge în continuare acolo unde durerea e mai mare, avem nevoie de sprijinul tău. La HOSPICE, fiecare ajutor mic este mare.

Pentru microintreprinderi

Prevederea legală ce permite microîntreprinderilor să deducă sponsorizările cu o valoare de până la 20% din impozitul pe venit datorat statului în trimestrul în care au înregistrat aceste cheltuieli, a intrat în vigoare la începutul lunii aprilie 2018.

Începând cu 2019, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit / impozitul pe veniturile microîntreprinderilor doar dacă beneficiarul sponsorizării este inclus la data încheierii contractului de sponsorizare în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale (Registru gestionat de către ANAF).

HOSPICE Casa Speranţei este înregistrată în Registrul entităţilor non-profit ANAF.

PENTRU MAI MULTE INFORMAŢII TE RUGĂM SĂ NE CONTACTEZI

BRAȘOV

Str. Sitei 17A, 500074

Alina Burlă

0268 474 405/ 0727 808 807
alina.burla@hospice.ro

BUCUREȘTI

Str. Tămâioarei 121–123, 023642, Sector 2

Alexandra Cristea

021 326 3771/ 0738 968 932
alexandra.cristea@hospice.ro