Au fost reluate ingrijirile la domiciliu pentru pacientii adulti care au boala oncologica, sunt imobilizati la pat si au resedinta in sectoarele 1, 2 si 3 ale Municipiului Bucuresti. Pentru solicitarea serviciilor va rugam sa sunati pentru programare la 0372706210. Actele necesare luarii in evidenta sunt detaliate aici. Va multumim!

La HOSPICE Casa Speranţei prețuim fiecare clipă de viață!

Pentru că fiecare clipă de viață trebuie trăită fără durere și în demnitate alături de cei dragi.
Formularul 230

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit către HOSPICE

In 2019, 2% devine 3,5% pentru HOSPICE Casa Sperantei. Redirectioneaza acum 3,5% din impozitul pe venit pentru bolnavii incurabili. Nu implică niciun cost, dar înseamnă enorm pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru în cea mai grea bătălie a vieții lor.

Fii alături de ei, pentru că gesturile mici alcătuiesc fapte mari!

Implică-te și tu

Ei sunt eroii nostri care se lupta cu durerea, iar noi luptam alaturi de ei. Implica-te si tu ca voluntar in activitatile fundatiei si ajuta-i pe cei care au nevoie de sprijinul nostru.

Educaţie HOSPICE

Educatia de calitate in Ingrijire Paliativa da valoare fiecarei clipe de viata a bolnavilor incurabili. HOSPICE Casa Sperantei promoveaza ingrijirea paliativa la nivel naţional si international prin programe de educatie, informare si advocacy.