hcs-icon-patient

Pentru pacienţi / aparţinători

Dacă ești pacient sau aparţinător și dorești să beneficiezi de serviciile fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei click aici.

hcs-icon-specialist

Pentru specialiști în paliaţie

Daca ești specialist în paliaţie și dorești să fii la curent cu cele mai noi informaţii în îngrijiri paliative click aici.

icon-hand-help

Pentru susţinători

Dacă dorești să susţii activitatea fundaţiei click aici.

Servicii

toate serviciile HOSPICE sunt oferite GRATUIT

Centrele HOSPICE

Brașov

În 2002, la 10 ani de la înființarea organizației, a fost inaugurat la Brașov primul centru HOSPICE din țară care a reunit toate tipurile de servicii de îngrijire paliativă în acelaşi loc. Centrul include secţii distincte de adulţi şi copii, cu unităţi pentru internare, centre de zi, săli pentru kinetoterapie, cabinet de consiliere psihologică şi unitate pentru îngrijiri în regim ambulatoriu.

Detalii..

Centrul HOSPICE Bucuresti - exterior

București

Centrul de îngrijire paliativă HOSPICE Casa Speranței din București a fost inaugurat în toamna lui 2014, după opt ani în care organizația a fost prezentă în Capitală prin servicii de îngrijre la domiciliu a pacienților și prin echipe medicale care au acordat îngrijire pacienților internați în spitalele partenere.

Detalii..

Adunaţii Copăceni

Primul centru socio-medical din România destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile și familiilor acestora. Prin diferitele forme de terapii, de la cele clasice la cele revoluţionare, prin tehnologie, noul centru este un proiect unic nu doar în ţară, ci în întreaga regiune.

Detalii..

Educaţie

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este promotor al serviciilor de ingrijire paliativa la nivel national si unul din liderii acestui tip de ingrijire la nivel european, cunoscut si apreciat in intreaga lume. Este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care activeaza in domeniul ingrijirii paliative, oferind servicii gratuite pentru pacienti si familiile lor.

Din 2002 este CENTRU DE EXCELENTA si model in ingrijire paliativa si educatie pentru Europa Centrala, de Est si Asia. HOSPICE Casa Sperantei promoveaza ingrijirea paliativa la nivel naţional si international prin programe de educatie, informare si advocacy.

Află mai multe infopaliatie.ro studiipaliative.ro

Noutăţi