Duo-ul 2 GENTS organizează duminică, 21 aprilie 2019, de la ora 19:00, la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, concertul caritabil “Symphony For Life – Timp pentru Viațăîn beneficiul Fundației HOSPICE Casa Speranței, o parte din fondurile încasate urmând a fi donate pentru îngrijirea unor copii și adulți care trăiesc cu o boală incurabilă.

Acest concert din Duminica Floriilor este primul concert în România susținut de 2 GENTS, un proiect muzical premium, fondat în anul 2018 de doi cunoscuți artiști români: Ciprian Rogojan [instrumente de percuție; fondator al proiectului 2 Vibes Symphony și fondator al formației Sistem] și Doru Todoruț [voce; DeepCentral]. Pe lângă membrii fondatori, acest proiect va aduce pe scenă și alți invitați: soprana Irina Baianț, tenorul George Ionuț Vîrban, Orchestra și baletul Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, concertul fiind dirijat de maestrul Constantin Adrian Grigore.

Biletele se pot cumpăra EXCLUSIV online de pe www.ove.ro. S-au pus în vânzare două categorii de bilete: 80 lei/bilet (rândurile 1-4) și de 60 lei (rândurile 5-19).

Link bilete: https://ove.ro/symphony-for-life-timp-pentru-viata

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2324679141146514/

Facebook page 2 GENTS: https://www.facebook.com/2gentsofficial/

Eveniment sprijinit de Auto Cobălcescu

2 GENTS este un proiect muzical versatil, cu un repertoriu care include melodii reprezentative din diverse genuri muzicale și din diferite perioade de timp, reorchestrate într-o manieră simfonică accesibilă. Prin această abordare, proiectul urmărește atragerea unui public numeros care nu este familiarizat cu muzica cultă, dar care poate participa la experiențe sonore noi, altele decât cele oferite de posturile de radio și televiziunile comerciale.

Cumpărând un bilet la concertul din 21 aprilie 2019, dăruiești TIMP pentru VIAȚĂ copiilor şi adulților care înfruntă un diagnostic incurabil și se află în îngrijirea fundației HOSPICE Casa Speranței. În cei 27 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 30.000 de copii și adulți cu boli incurabile, cât și familiilor acestora.

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii integrate specializate si  gratuite, de acest tip.

Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în patru orașe – București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. În 2019, HOSPICE va inaugura centrul socio-medical de la Adunații Copăceni, primul din România destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

HOSPICE este Centru de Excelenţă şi model pentru îngrijire paliativă şi educaţie pentru Europa şi Asia (din 2001) și Centru de Excelenţă în nursing în domeniul îngrijirilor paliative în Europa Centrală şi de Est (din 2014).

Mai poți sprijini pacienții HOSPICE și cauza îngrijirii paliative cu o donație (https://www.hospice.ro//doneaza/ ). Pentru mai multe informații, accesați www.hospice.ro . Ne găsiți pe Facebook și pe Instagram , iar pe Youtube puteți afla povestea HOSPICE și istoria îngrijirii paliative în România.