Incepand cu 1 octombrie 2018, FOX are placerea de a se alatura partenerilor Fundatiei Hospice Casa Sperantei.

FOX impartaseste viziunea Fundatiei Hospice Casa Sperantei, ca “în România, toți pacienții cu boli incurabile să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi”.

In cadrul acestui parteneriat, FOX a selectat o lista de cinci produse reprezentative si va transfera catre Fundatia Hospice Casa Sperantei cate 10 bani din vanzarea fiecarui produs, prin retelele de comert modern international, ce actioneaza in Romania. Implicarea comuna FOX – Fundatia Hospice Casa Sperantei se va materializa initial in colaborarea de-a lungul unui an de zile, existand premisele continuarii acesteia si in viitor.

Dincolo de dorinta de a oferi mezeluri de calitate, pentru cei cu gusturi alese, FOX doreste sa se implice constant si substantial si in viata comunitatii, acolo unde este cea mai mare nevoie, sperand ca exemplul sau va fi urmat de toti aceia carora le pasa de cei aflati in suferinta, pentru ca pretuim, la cele mai inalte cote, viata.