Pentru că sportul electronic și faptele bune merg de minune împreună, Nexus-2 organizează, pe 16 februarie, primul Maraton caritabil de Gaming din România.  Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet, iar toate fondurile strânse vor fi redirecționate către HOSPICE Casa Speranței.

Organizatorii au pregătit, la sediul Nexus din Bd. Tudor Vladimirescu nr.45, o zi plină de surprize pentru fanii sporturilor electronice. Un stream caritabil va fi organizat direct din camera de Bootcamp Nexus Gaming, de unde se vor alătura invitați speciali din lumea gamingului și nu numai. Mai mult, în cadrul evenimentului se va construi un PC ultra-performant, care va fi dăruit de Nexus celui mai generos donator.

“TeamHOSPICE nu este doar despre sporturile clasice, este despre solidaritate, implicare și despre a face bine acolo unde e atât de mare nevoie. Ne bucurăm să avem alături o comunitate atât de frumoasă alături și le suntem recunoscători partenerilor și prietenilor de la Nexus. Implicarea socială poate fi un liant puternic între oricine și orice domenii și iată că o cauză puternică, precum HOSPICE, este acum liantul între sportul electronic și sportul traditional”, a declarat Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

“Pentru comunitatea noastră, e un altfel de eveniment de gaming, în timp ce pentru non-gameri este un altfel de eveniment caritabil/sportiv. Știam și din context personal cât e de importantă îngrijirea paliativă pentru cineva care înfruntă un diagnostic greu și pentru familie, așa că alegerea HOSPICE Casa Speranței ca și cauză în acest demers a venit firesc, am vrut să ne implicăm și să ajutăm. Apoi, comunitatea de gameri nu a fost niciodată expusă la așa ceva, este un eveniment-pilot și pentru mine, și pentru comunitatea de gameri, și pentru HOSPICE”, a punctat Alexandru Ion, Managing Partner la la Nexus Gamer Pub.

Pasionații de gaming, dar și profesioniștii care vor să facă în același timp și o faptă bună pot participa la competițiile de PUBG, FIFA 19 si Mortal Kombat XL. Fiecare joc va avea regulamentul sau și propriile premii din partea partenerilor Nexus.

Accesul la eveniment se va face pe baza de bilete, iar 100% din valoarea biletului va fi redirecționată către îngrijirea pacienților HOSPICE Casa Speranței. Există patru categorii de bilete:

Standard (preț 50 lei) – pe lângă bucuria ca valoarea integrală a biletului se fie donată către HOSPICE, participanții vor primi o brățară de silicon Nexus-HOSPICE, acces la PC în zona free to play pe durata întregului eveniment, open bar (soft drinks) și posibilitatea de a interacționa cu invitații

Premium (200 lei) – pe lângă beneficiile de la biletul Standard și redirecționarea întregii sume către HOSPICE Casa Speranței, participanții vor primi și un tricou oficial Nexus Gaming, branduit cu HOSPICE (aceste tricouri sunt produse în număr limitat, fiind disponibile exclusiv la acest eveniment)

VIP (450 lei) – biletul este conceput pentru gamerii care vor să ducă responsabilitatea socială la următorul nivel. La fel, valoarea biletului este donată integral către HOSPICE Casa Speranței, iar participanții vor primi un tricou Nexus Gaming – HOSPICE și un mistery box care va include o piesa de hardware din partea unuia din partenerii Nexus (ex: HyperX / Logitech / Lenovo etc.).