„Între două lumi. Amintiri dintr-o viață suspendată”, așa se numește extraordinara carte a jurnalistei americane Suleika Jaouad.
Considerat unul dintre cele mai bune volume de memorii apărute anul acesta, volumul transcrie experiențele și emoțiile autoarei cu necunoscutul și cu durerea. Asta pentru că la 22 ani, Suleika primește un diagnostic necruțător, cu 35% șanse de supraviețuire. Ea își găsește puterea de a consemna încercările la care a supus-o boala. Patru ani mai târziu, primește vestea vindecării fizice, însă vindecarea sufletească abia de acum începe. Dorința de a se reintegra în lumea celor sănătoși o îndeamnă să pornească într-o lungă călătorie cu mașina, împreună cu terierul ei. Pe drum, îi întâlnește pe câțiva dintre noii prieteni cu care corespondase despre boală și nu numai.
O carte despre durere, speranță și puterea de a începe o nouă viață.
Volumul este disponibil pentru precomenzi pe site-urile Lib Humanitas, Cărturești, Diverta, Libris.ro, librarie.net și elefant.ro
Pe lângă povestea emoționanță, scrisă într-un mod captivant, volumul devine și mijlocul prin care Humanitas susține HOSPICE Casa Speranței.