INNA, a cărei zi de naștere este pe 16 octombrie, a decis ca anul acesta să-și doneze ziua de naștere. Este pentru a doua oară când artista se implică și își dăruiește aniversarea copiilor și adulților de la HOSPICE Casa Speranței.

Astfel, INNA îi invită pe cei care vor să-i facă vreun cadou cu ocazia zilei de naștere să doneze în schimb pe contul său de galantom, oferind astfel speranță și îngrijire gratuită pacienților HOSPICE

„Anul 2020 a fost și este marcat de foarte multe schimbări. În acest an am hotărât că vreau să mă alătur din nou inițiativei „Dăruiește-ți ziua” și să sprijin cauza Fundației HOSPICE Casa Speranței, pentru că un lucru este sigur că nu se va schimba, grija cu care echipa se ocupă și se va ocupa de pacienții copii și adulți care suferă de o boală incurabilă.

Cu un mic gest, poți ajuta și tu și poți oferi speranță pacientilor de la HOSPICE. Cred că, oferind, devenim mai buni și astfel putem contribui macar cu putin pentru ca lumea în care trăim să fie mai frumoasă pentru cei care au cu adevărat nevoie.

Donează pentru îngrijrea paliativă a copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă!”, a scris artista pe contul de Galantom https://hospice.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=15375, unde se pot face donații.

 

Fundația HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate gratuite de acest tip. Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în patru orașe – București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 28 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 35.000 de copii și adulți cu boli incurabile, cât și familiilor acestora.