Cel mai frumos lucru pe care îl putem face ca oameni este să-i ajutăm pe cei din jurul nostru. Iar dacă putem face acest lucru chiar și atunci când vrem să comandăm mâncare la domiciliu, de ce nu am face-o?

La asta s-a gândit boogiT – o platformă online, dezvoltată de la început pentru a ajuta oamenii și pentru a le face viața mai ușoară. Printre funcționalitățile de informare, planificare evenimente și rezervări online, boogiT se remarcă și prin sistemul de comenzi online și livrare la domiciliu în Brașov. De fiecare dată când îți este poftă de mâncare gătită, pizza, salate sau sushi și nu ai timp să îți gătești, poți alege să comanzi prin boogiT de la oricare din furnizorii parteneri, iar cu fiecare livrare de mâncare la domiciliu în Brașov, un procent din profitul companiei se va dona automat către Hospice – Casa Speranței.

Prin acest parteneriat, boogiT își dorește să încurajeze oamenii să plaseze comenzi online prin platformă web sau direct prin aplicația mobilă (Android și iOS) și să poată astfel să schimbe viețile celor care trăiesc cu o boală incurabilă. Proiectul își dorește să poată susține fundația să ofere servicii specializate de îngrijire paliativă, concept adus prima oară în țară de Hospice.

Împreună putem oferi zâmbete pacienților cu boli incurabile prin doar câteva click-uri!