Referitor la recentele informații apărute în spatiul public, Fundația HOSPICE Casa Speranței face următoarele precizări: suntem la curent și urmărim îndeaproape investigațiile în derulare legate de decontările făcute de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB). Regretăm că numele organizației noastre este implicat în acest scandal. Vom asigura transparență totală în relația cu autoritățile abilitate cărora le vom pune la dispoziție toate informațiile și documentele necesare în vedere soluționării cauzei.

Îi asigurăm pe pacienții și colaboratorii noștri de buna noastră credință și de faptul că vom continua să oferim, așa cum am făcut-o de-a lungul vremii, servicii de îngrijire paliativă gratuite la cele mai înalte standarde, lucru posibil datorită celor care au înțeles că oamenii au dreptul la demnitate, grijă și respect în fiecare clipă a vieții lor.
Fundația HOSPICE Casa Speranței a oferit, de-a lungul celor 25 de ani de existență, servicii de îngrijire paliativă gratuite pentru aproape 22.000 de copii și adulți cu boli incurabile, precum și pentru familiile acestora; dovedind in toata aceasta perioada integritate si transparenta completa. Ne-am desfășurat activitatea cu grijă și respect față de pacienți, iar valorile afirmate de organizația noastră sunt și rămân ferm aceleași: grija, calitatea vieții, demnitatea, speranța, compasiunea și empatia.

Mirela Nemtanu
CEO HOSPICE Casa Speranței