În acestă perioadă, este important să avem grijă de cei mai vulnerabili dintre noi. Pacienții noștri și famiile lor sunt, de 28 de ani, o prioritate pentru întreaga echipă HOSPICE Casa Speranței. Medicii, asistentele, terapeuții și  întreg personalul clinic de la HOSPICE rămân, ca și până acum, alături de copiii și adulții care au nevoie urgentă de îngrijire paliativă.

În spitalele HOSPICE Casa Speranței, pregătim și luăm în permanență măsuri care să ducă la îmbunătățirea calității îngrijirilor și la controlul riscului de infecție cu noul coronavirus. Una din măsurile de precauţie pentru limitarea răspândirii COVID-19 este restricționarea accesului vizitatorilor și aparținătorilor în cele două spitale HOSPICE Casa Speranței, din București și din Brașov, singurele excepții fiind cele agreate cu echipa medicală, în cazurile speciale.

 Siguranța pacienților noștri este pe primul loc și îi asigurăm pe toți cei care nu îi pot vizita pe cei dragi, care se află internați în spitalele fundației, că echipa HOSPICE își desfășoară activitatea așa cum a făcut-o întotdeauna, cu grijă și respect față de pacienți, iar valorile afirmate de organizația noastră sunt și rămân ferm aceleași: grija, calitatea vieții, demnitatea, speranța, compasiunea și empatia.