Munca, dedicarea și implicarea specialiștilor HOSPICE Casa Speranței au impact nu doar asupra pacienților noștri, ci și asupra specialiștilor din întreaga lume. Prin articolele postate anul trecut, canalul de social media al EAPC (European Association for Palliative Care) a ajuns la specialiștii sau cei interesați de domeniu din 191 tari, și continuă să fie unul din principalele mijloace de informare, împărtășire de informații și învățare pentru specialiștii din paliație din întreaga lume. În topul celor mai apreciate 20 de articole științifice se află opt contributori din întreaga lume. Iar doi din cei opt contributori sunt români: Daniela Moșoiu și Nicoleta Mitrea, ambele colege ale noastre de la HOSPICE Casa Speranței Brasov.
Atât Daniela, cât și Nicole și-au însușit (alături de colegii din departamentul educație) sarcina de a dezvolta paliația la nivel național și regional, prin instruirea, educarea, specializarea specialiștilor în paliatie – misiune pe care HOSPICE Casa Speranței o continuă de 29 de ani. Felicitări, suntem mândri și onorați!
https://eapcnet.wordpress.com/2021/07/14/passion-and-commitment-to-palliative-care-top-twenty-most-viewed-posts-in-2020-on-the-eapc-blog/?fbclid=IwAR2T2Aimms4eVwvlNQaJOJlu6Q7lyAiQTq2Te4EJiICW6fKIbikF23XO3Rs