Se apropie perioada în care, în alți ani, făceam cu toții pași mari pentru speranță și participam împreună la adevărate maratoane de solidaritate, mai mult decât la competiții sportive.
Acum știm că această bucurie de a fi împreună trebuie amânată, dar puterea noastră de a face bine, de oriunde, nu are nevoie de pauză. Din păcate diagnosticele incurabile ale pacienților noștri nu stau la distanță și de aceea acum, mai mult ca oricând, e important să fim solidari și să avem grijă de cei mai vulnerabili dintre noi.
#TeamHOSPICE Challenge este un proiect în care ne dorim să construim o comunitate de Galantomi/fundraiseri care, în perioada 13 aprilie – 10 mai, să devină o voce a pacienților HOSPICE Casa Speranței, alegând o activitate care să îi inspire pe cei dragi să susțină cauza noastră.

Dăruiește Ziua Ta
Dacă ziua ta este în această perioadă, dar o poti sărbători numai online, te invităm să dedici această zi pacienților noștri, iar în schimbul cadourilor pe care le-ai primi în mod tradițional, să îți indemni prietenii să doneze și astfel să facă diferența într-o perioadă atât de greu încercată.
Provocarea sportivă de acasă

Fie că ești un împătimit al sportului, fie că această perioadă ți-a dat imboldul necesar să începi să faci mișcare sau poate chiar ai nevoie de un motiv care să te facă să te apuci de sport, de ce să nu faci și o faptă bună în același timp?
Poți alege una din următoarele provocări sau poți veni tu cu orice idee (5.000 de pași/zi, 30 abdomene/zi, 30 genuflexiuni/zi, planks-1 minut/zi etc.)

Shave and save
Daca îți doresti să îți lași prietenii cu gura căscată și vrei să faci și un bine donându-ți părul sau amintind cât de greu le este bolnavilor de cancer când își pierd părul, aceasta este provocarea pe care ți-o recomandăm. Perioada de izolare poate fi perfectă pentru o regenerare capilară, iar la finalul ei poți fi pregătit cu un nou look.

30 days fundraising challenge
Dacă nu ești neapărat un pasionat al sportului, ziua ta de naștere deja a trecut sau chiar nu vrei sa îți faci o nouă tunsoare, dar totuși îți dorești să pui umărul și să ne ajuți, aceasta este provocarea pe care noi ți-o recomandăm. Îți alegi o anumită sumă, iar timp de 30 de zile te putem ajuta cu sfaturi sau mici trucuri să o poți strânge. Bucuria reușitei o să merite!

Spune-ne printr-un simplu email sau mesaj aici, pe Facebook, ce provocare accepți, pană în data de 12 aprilie. Noi îți facem un profil de fundraiser pe www.galantom.ro și apoi poți da sfoară-n țară că te-ai alăturat inițiativei #TeamHOSPICE Challenge.

Îți vom pune la dispoziție un ghid de pregătire a campaniei de strângere de fonduri și te vom ajuta cu sfaturi și idei pentru a-i inspira pe ceilalți să îți fie alături.
HOSPICE suntem toți!