boogIT.ro

Cel mai frumos lucru pe care il putem face ca oameni este sa-i ajutam pe cei din jurul nostru. Iar daca putem face acest lucru chiar si atunci cand vrem sa comandam mancare la domiciliu, de ce nu am face-o?

La asta s-a gandit boogiT – o platforma online, dezvoltată de la inceput pentru a ajuta oamenii si pentru a le face viata mai usoara. Printre functionalitatile de informare, planificare evenimente si rezervari online, boogiT se remarca si prin sistemul de comenzi online si livrare la domiciliu in Brasov. De fiecare data cand iti este pofta de mancare gatita, pizza, salate sau sushi si nu ai timp sa iti gatesti, poti alege sa comanzi prin boogiT de la oricare din furnizorii parteneri, iar un procent din profitul companiei se va dona automat catre HOSPICE  Casa Sperantei.

Prin acest parteneriat, boogiT isi doreste sa incurajeze oamenii sa plaseze comenzi online prin platforma web sau direct prin aplicatia mobila si sa poata astfel sa schimbe vietile celor care traiesc cu o boala incurabila. Proiectul isi doreste sa poata sustine fundatia sa ofere servicii specializate de ingrijire paliativa, concept adus prima oara in tara de Hospice.

Impreuna putem oferi zambete pacientilor cu boli incurabile prin doar cateva click-uri!