HOSPICE Casa Speranței îşi dedică întreaga sa activitate comunităţii. Toate serviciile de îngrijire paliativă dezvoltate de HOSPICE sunt acordate gratuit celor care au nevoie de sprijin într-un moment dificil al vieţii lor. La rândul ei, organizaţia se bucură de susținerea directă a comunității.

Una dintre principalele surse de venit ale HOSPICE Casa Speranței este reprezentată de fondurile atrase din comunitate, prin implicarea persoanelor fizice şi a companiilor în campaniile și evenimentele organizației.

Campania de donaţii recurente

O modalitate de susținere care se adresează persoanelor fizice este campania de donații recurente, prin care oricine poate alege să contribuie lunar (recurent) cu o sumă care se va transforma în sprijin pentru cineva care înfruntă o boală incurabilă. Procedura se desfășoară online (hospice.ro/doneaza), în deplină siguranță și confidențialitate și poate fi întreruptă oricând.

Team HOSPICE, la Semimaratonul și Maratonul București

Anual, HOSPICE Casa Speranței este prezentă la aceste competiții sportive importante, prin participarea Team HOSPICE, comunitatea de alergători a organizaţiei. Alergătorii și-au convins prietenii și organizațiile din care fac parte să susțină serviciile oferite de fundaţie, Team HOSPICE beneficiind și de sponsorizări din partea unor
companii importante.

Intră pe pagina Team HOSPICE.

Campania 2%

Redirecționarea a 2% din impozitul pe venit al persoanelor fizice se poate face până la data de 25 mai prin completarea unui formular și trimiterea acestuia la administrația financiară. Orice persoană care a obținut în anul precedent venituri din salarii sau activități independente poate redirecționa 2% din impozitul pe venit pentru îngrijirea bolnavilor incurabili. Procedura nu implică niciun cost pentru contribuabil.

Intra pe pagina Campaniei 2%.

Campania adresată societăților comerciale

Campania se derulează pe tot parcursul anului și se adresează companiilor care înregistrează profit. Acestea pot direcționa până la 20% din impozitul pe profit către HOSPICE Casa Speranței în baza unei facilități fiscale prevăzută de Codul fiscal și Legea Sponsorizării. Procedura nu implică niciun cost pentru companie.

Intră pe pagina Campaniei 20%.