Luna florii de colț

„Luna Florii de Colt“ este cea mai longeviva campanie a fundatiei HOSPICE Casa Sperantei, transformand un simbol intr-un imbold colectiv, care a capatat putere tot mai mare si s-a extins de la un an la altul. Pentru ca proiectul a fost imbratisat de numeroase lacase de cult de diferite confesiuni, mesajul fundației a ajuns la mii de oameni, carora li s-a oferit posibilitatea de a sprijini concret fundatia sa asigure ajutor gratuit persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

Campania se desfășoară pe parcursul lunii octombrie, iar în cadrul acesteia se face apel către credincioși să sprijine prin donații serviciile oferite gratuit celor aflați sub oblăduirea HOSPICE. În bisericile prin intermediul cărora se desfășoară campania, enoriașii vor primi câte o lumânare în formă de floare de colț, simbolul fundației.

An de an, tot mai multe lăcașuri de cult din România se alătură campaniei noastre, găzduind cutiile de donații ale HOSPICE și îndemnându-i pe credincioși să sprijine îngrijirea paliativă a persoanelor afectate de o boală incurabilă.