Te chemăm în echipa noastră medicală! Fundația Hospice Casa Speranței angajează la Brașov Medic specialist, de preferință având competență în îngrijiri paliative pentru serviciul de îngrijiri la domiciliu. Dacă îți place să-ți pui cunoștințele și experiența în slujba pacienților, ești empatic și dornic să lucrezi într-o echipă ca o mare familie, te așteptăm în mijlocul nostru.

Cerințe generale:

– Studii superioare: Facultatea de Medicină
– Specializare clinică
– Competență în îngrijiri paliative, reprezintă un avantaj
– Carnet de conducere Cat. B, reprezintă un avantaj

Descrierea postului:

Se adresează specialiștilor interesați de îngrijirea pacienților cu boală malignă evolutivă, care necesită îngrijiri la domiciliu.
Principalele responsabilități ale postului:
– Asigură evaluarea inițială a pacienților cu nevoi de îngrijire la domiciliu,
– Colaborează cu ceilalți membrii ai echipei în vederea îndeplinirii nevoilor complexe ale pacienților aflați în îngrijire,
– Stabilește programul de vizite în funcție de problemele medicale ale pacienților,
– Asigură continuarea îngrijirilor pacienților prin documentarea intervențiilor și tratamentului în foaia de ingrijiri paliative.

Aptitudini:

– Bune abilități de comunicare
– Empatie
– Maturitate profesională
– Deschidere spre nou
– Spirit de echipă.

Fundația Hospice Casa Speranței asigură îngrijire paliativă gratuită pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.

Candidații interesați pot trimite un CV și o scrisoare de intenție la următoarea adresa de mail: georgiana.paul@hospice.ro

Candidații selectați vor fi invitați la un interviu, a cărui dată va fi stabilită de comun acord. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate și în deplină confidențialitate.

Organizația își rezervă dreptul de a testa competențele declarate de către candidați.