Criterii de selecție

 • Peste 1 an experiență în Medicina umana

Ce reprezintă criteriile de selecție?

Aceste criterii sunt considerate esențiale în procesul de selecție de către angajator. Înainte de a aplica, verifică CV-ul și asigură-te că îndeplinești toate aceste criterii.

Candidatul ideal

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei –angajeaza Asistent medical – la Centrul Socio-medical din Loc.Adunatii Copaceni, Jud.Giurgiu.

Cerinte generale:

 • Studii: postliceala sanitara sau Facultate de medicina, sectia asistenta medicala
 • Experienta: minim 1 an
 • Cunoasterea la nivel conversational a limbii engleze

Program de lucru: full time

Descrierea jobului

Descrierea postului:

 • Acorda ingrijiri medicale pacientilor copii cu boli oncologice sau non-oncologice limitatoare de viata .

Principalele responsabilitati ale postului:

 • Asigura ingrijirea copiilor din unitatea cu paturi, fiind direct raspunzator(oare) de calitatea ingrijirilor pe care le acorda.
 • Efectueaza tehnicile, procedurile medicale din activitatea terapeutica conform planului de tratament indicat de medic.
 • Participa la vizita medicala si administreaza tratamentul conform indicatiilor medicului.
 • Cunoaste si respecta tehnicile de administrarea a substantei medicamentoase
 • Curata, dezinfecteaza si sterilizeaza instrumentarul medical conform procedurii operationale.
 • Supravegheaza distribuirea mesei si asigura alimentatia pasiva a pacientilor care au nevoie.
 • Petrece cat mai mult timp cu beneficiarii aflati in grija, contribuind la crearea unui mediu familial, calduros si deschis.
 • Observa si inregistreaza in fisa de observatie toate simptomele si starile pacientului, informeaza medicul despre starea si evolutia bolii.
 • Raspunde de decontarea medicamentelor si materialelor folosite.

Descrierea companiei

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 25 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Pentru mai multe informații, accesați www.hospice.ro.

CV-urile si scrisorile de intentie se pot trimite pana la data de 27.07.2018 pe adresa de email: recrutare@hospice.ro  


HOSPICE Casa Sperantei respecta prevederile Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR).
Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.
Prin transmiterea datelor dvs.personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate. Procesam aceste date doar in scopuri de recrutare.
Am dori sa pastram aceste date pana in momentul ocuparii pozitiei vacante. Nu putem estima cu exactitate perioada, dar vom considera perioada ca fiind incheiata atunci cand un candidat accepta propunerea noastra pentru pozitia vacanta.Cand perioada respectiva s-a incheiat, fie iti vom sterge datele, fie te vom informa ca le vom mentine in baza noastra de date pentru pozitii viitoare.
Va asiguram ca nu vom oferi niciodata informatii despre dumneavoastra altor companii care au in vedere programe de marketing.
Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este inregistrata ca operator in Registrul National
de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal al ANSPDCP
cu nr. 16381/09.05.2012 (conform Legii 677/2001)