Criterii de selecție

 • Peste 1 an experiență în muncă

Ce reprezintă criteriile de selecție?

Aceste criterii sunt considerate esențiale în procesul de selecție de către angajator. Înainte de a aplica, verifică CV-ul și asigură-te că îndeplinești toate aceste criterii.

Candidatul ideal

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei –angajeaza Coordonator servicii medicale – la Centrul Socio-medical din Loc.Adunatii Copaceni, Jud.Giurgiu.

Cerinte generale:

 • Studii: postliceala sanitara sau Facultate de medicina, sectia asistenta medicala
 • Experienta: minim 1 an
 • Cunoasterea la nivel conversational a limbii engleze

Program de lucru: full time

Descrierea jobului

Descrierea postului:

 • Coordonarea activitatii serviciilor de nursing pentru pacientii copii din departamentul Pediatrie
 • Coordoneaza si gestioneaza activitatile medicale (medicale, de ingrijire, ingrijire la domiciliu, educarea profesionistilor din domeniul medical)

Principalele responsabilitati ale postului:

 • Asigura managementul operational al serviciilor de nursing (asistenti medicali) si ingrijire (infirmiere) ce se desfasoara in: unitatea cu paturi si ingrijirea la domiciliu.
 • Face propuneri pentru elaborarea planului strategic al Fundatiei si contribuie la implementarea acestuia, precum si la atingerea obiectivelor proiectelor in desfasurare ce privesc serviciile de nursing.
 • Supravegheaza respectarea standardelor de calitate de catre personalul din serviciile de asistenta medicala
 • Raspunde de utilizarea eficienta a resurselor atat materiale cat si umane.
 • Raspunde de bugetele alocate si colaboreaza cu responsabilii de buget pt cheltuirea eficienta a bugetelor de hrana, utilitati, curatenie, admin.
 • Monitorizeaza si se preocupa de imbunatatirea calitatii serviciilor nursing si cele oferite in colaborare cu alti specialisti.
 • Identifica nevoia de personal in serviciile de nursing si conduce procesul de selectie.
 • La solicitare, desfasoara activitati de educatie in calitate de formator.
 • Monitorizeaza si intervine pentru siguranta mediului in care personalul din subordine isi desfasoara activitatea.
 • Identifica situatiile cu risc crescut de epuizare, previne aparitia crizelor, propune si implementeaza modalitati de rezolvare.
 • Contribuie la dezvoltarea echipelor de ingrijire in asa fel incat acestea sa furnizeze servicii integrate unitare.
 • Asigura continuitatea in ingrijire prin organizarea procesului de ingrijire (intre servicii, in cadrul aceluiasi serviciu precum si in cazul transferului/ preluarii pacientilor din servicii exterioare Hospice-ului).
 • Raspunde de monitorizarea satisfactiei beneficiarilor, propune si implementeaza cai de adaptare si dezvoltare a serviciilor pe baza nevoilor .

Descrierea companiei

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 25 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Pentru mai multe informații, accesați www.hospice.ro.

CV-urile si scrisorile de intentie se pot trimite pana la data de 27.07.2018 pe adresa de email: recrutare@hospice.ro

 HOSPICE Casa Sperantei respecta prevederile Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR).
Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.
Prin transmiterea datelor dvs.personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate. Procesam aceste date doar in scopuri de recrutare.
Am dori sa pastram aceste date pana in momentul ocuparii pozitiei vacante. Nu putem estima cu exactitate perioada, dar vom considera perioada ca fiind incheiata atunci cand un candidat accepta propunerea noastra pentru pozitia vacanta.Cand perioada respectiva s-a incheiat, fie iti vom sterge datele, fie te vom informa ca le vom mentine in baza noastra de date pentru pozitii viitoare.
Va asiguram ca nu vom oferi niciodata informatii despre dumneavoastra altor companii care au in vedere programe de marketing.
Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este inregistrata ca operator in Registrul National
de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal al ANSPDCP
cu nr. 16381/09.05.2012 (conform Legii 677/2001)