Calități necesare:

• Standarde înalte profesionale și de etică

• Dorință de învățare și creștere profesională

• Personalitate pozitivă și spirit de echipă

• Abilitați excelente de comunicare;

• Capacitate de a lucra în echipa interdisciplinară

• Maturitate emoțională, empatie și compasiune

• Bun organizator, abilități de organizare a activității proprii

• Atenție la detalii

 

Norma de lucru: 8 h/zi

Program de lucru: de luni până vineri

 

Cerințe generale:

· Studii minime: finalizarea unui program de licență în specializarea nutriție și dietetică

· Titlu de calificare în nutriție și dietetică

 

Descrierea postului:

Dietetician clinic in serviciile integrate de ingrijiri paliative pentru adulți și copii la sediul din Brașov: ambulatoriu, unitate cu paturi, centre de zi.

Principalele responsabilități ale postului:

· recunoaște că alimentația are o semnificație emoțională, socială și culturală și că schimbările în aportul alimentar constituie probleme pentru pacient, familie și îngrijitori

· evaluează simptomele care pot interfera cu pofta de mâncare sau cu alimentația și identifica solutii

· stabileste împreună cu pacientul obiective și așteptări realiste pentru a îmbunătăți calitatea vieții în fața declinului și a morții iminente în contextul unei relații terapeutice

· evaluează dieta pacientului sau modificări ale dietei înțelegând principiile nutriției și relevanța pentru calitatea vieții

· identifică nevoia de suplimente nutritive; face indicatia si selectia acestora pe baza dovezilor stiintifice si nevoilor personale ale pacientului

· sprijină echipa multidisciplinară în managementul nutrițional al problemelor legate de simptome precum pierderea poftei de mâncare, alterarea gustului și mirosului, disfagia sau cașexia

· faciliteaza discuțiile cu privire la potențialele beneficii și consecințe ale alimentației orale, enterale și parenterale suplimentare

· consiliaza cu privire la pregătirea / suplimentarea / relaxarea restricțiilor alimentare anterioare, după caz pentru persoana bolnavă

· contribuie activ in cadrul planului unic interdisciplinar la gestionarea problemelor digestive, cum ar fi apetitul scăzut, greața sau constipația

· faciliteaza o moarte demna pentru pacientul terminal prin educarea familiei si profesionistilor privind futilitatea alimentatiei si hidratarii la sfarsitul vietii

 

Beneficii:

· Apartenenta la o echipa de profesionisti, intr-o organizatie cu baze solide si recunoastere la nivel national si international ca Centru de Excelenta, profesionisti uniti de o misiune nobila si motivati de valori ca: speranta, grija, calitatea vietii, demnitate, compasiune

· Sprijin activ in planificarea evolutiei si dezvoltarii profesionale in ingrijiri paliative

· Acces la programe de supervizie/ intervizie clinica si programe de prevenire a burn/ rust-out-ului

· Tichete de masa in valoare de 40 lei, conform normei de lucru;

· Abonament servicii medicale si asigurare in regim privat

· 26 zile de concediu de odihna, anual;

· 1 zi libera aferenta zilei de nastere

 

 

Detalii: 0723 350 715 Cristina Darabont, Director de Servicii pentru Pacienți Brașov

 

Candidatii interesati pot trimite scrisoare de intentie si Curriculum Vitae la urmatoarea adresa de e-mail: cristina.darabont@hospice.ro