Centrul de la Adunaţii Copăceni

HOSPICE Casa Speranţei a finalizat în 2018 lucrările de construcţie și renovare pentru primul centru socio-medical din România destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile și familiilor acestora. Prin diferitele forme de terapii, de la cele clasice la cele revoluţionare, prin tehnologie, noul centru este un proiect unic nu doar în ţară, ci în întreaga regiune.
Centrul socio-medical HOSPICE de la Adunaţii Copăceni, amenajat pe domeniul donat în 2012 de către familia Florescu, a necesitat o investiţie totală de 1,7 milioane de euro, suma provenită de la sponsorii și donatorii care susţin cauza îngrijirii paliative. Clădirile care existau pe domeniul de la Adunaţii Copăceni, inclusiv conacul (clădire de patrimoniu), au intrat într-un proces complex de renovare și utilare, iar lucrările au fost finalizate datorită sprijinului oferit cu generozitate de partenerii fundaţiei.
Amenajat pe un domeniu pitoresc, lângă Capitală, centrul va include o unitate cu 12 paturi ce va oferi îngrijire paliativă copiilor, spaţii pentru activităţi educativ-terapeutice destinate copiilor, un adăpost dedicat familiilor aflate în situaţii limită (6 apartamente sociale), un centru educaţional, un centru de zi pentru diferite terapii ocupationale, o cladire destinata activitatilor de kinetoterapie, o clădire
destinată taberelor de vară, un centru de terapie pentru familii și un centru educaţional destinat  personalului medical.