Chestionar satisfacţie

Vă mulțumim anticipat pentru atenția acordată acestui chestionar ce a fost creat din dorința de a afla mai multe despre calitatea serviciilor de îngrijire de care ați beneficiat pe parcursul internării la HOSPICE Casa Speranței.

Vă rugăm să completați cu sinceritate informațiile care descriu cel mai bine experiența dumneavoastră în Unitatea cu Paturi HOSPICE. În cazul în care întrebările nu corespund experienței, nu completați nimic sau alegeți varianta nu este cazul/nu știu, acolo unde apare. După completare, vă rugăm să depuneţi chestionarul în cutia “Părerea mea contează”, aflată în zona de recepție a unității cu paturi.

Păstrarea confidențialității este foarte importantă pentru noi. Acest chestionar este anonim, iar răspunsurile dumnevoastră nu vor influența în niciun fel îngrijirile ulterioare din partea Fundației, fiind folosite doar în scopul îmbunătățirii serviciilor. Toate chestionarele sunt prelucrate de către un statistician, singura persoană care are acces la ele.

Pacienții care nu pot completa singuri acest chestionar pot fi ajutați de către membrii echipei de îngrijire, aparținători sau voluntari. Aceștia nu vor încerca în niciun fel să influențeze sau să modifice răspunsurile pacientului. În cazul pacienților care nu își pot exprima opiniile (stări comatoase, confuzie, afecțiuni neurologice etc.), aparținătorii vor completa un chestionar special conceput pentru ei, pe care îl pot obține de la recepția unității cu paturi.