București, 8 iunie 2016

Fundația HOSPICE Casa Speranței a strâns 22.500 de euro pentru îngrijirea copiilor cu boli incurabile, în urma organizării HOSPICE Carnival, o petrecere caritabilă care a avut loc la Grădina Floreasca din București în data de 3 iunie. Suma de 22.500 de euro acoperă costul a 233 de zile de internare pentru copiii cu boli incurabile într-una din unitățile cu paturi din București și Brașov, 126 de vizite la domiciliul pacienților și 253 de participări în centrele de zi.

Vedetele care au susținut cauza HOSPICE

HOSPICE Carnival a fost prezentat de Jojo – Cătălin Grama și Marius Vintilă, ambasadori ai HOSPICE Casa Speranței. Evenimentul s-a bucurat și de prezența Gianinei Corondan, a Anei Morodan și a lui Wilmark, care a susținut un foarte apreciat moment artistic împreună cu dansatorii de la Wilmark Dance Academy.

„Mă bucur că am avut ocazia să prezint acest eveniment caritabil, menit să-i ajute pe micuții aflați în suferință și să le ofere alinare. A fost o seară minunată, petrecută în mijlocul prietenilor HOSPICE. Îi îndemn pe invitați să susțină în continuare proiectele HOSPICE Casa Speranței, să dea dovadă de compasiune, pentru a le reda demnitatea, atât a pacienților organizației, cât și familiilor acestora”, a declarat Jojo.

Jojo a oferit invitaților cel mai emoționant moment al serii – proiectarea videoclipului „Compasiune”. Videoclipul a fost realizat de agovision.ro și de Jojo, cea care i-a intervievat în urmă cu câteva săptămâni pe pacienții și membrii personalului medical din cadrul Centrului de îngrijire paliativă al HOSPICE Casa Speranței din București.

HOSPICE Carnival a fost o petrecere antrenantă, în cadrul căreia invitații s-au bucurat de numere de magie susținute de Andrei Teașcă și Teatrul de Magie, jocuri cu premii oferite de sponsori, loz în plic, muzică interpretată de Trupa Lipscani și jonglerii cu foc asigurate de Firewinds. De asemenea, în cadrul evenimentului s-a desfășurat și o licitație fără strigare în beneficiul copiilor cu boli incurabile.

Laszlo Bodor, director de Fundraising și Comunicare în cadrul HOSPICE Casa Speranței, a declarat: „HOSPICE Carnival a fost un eveniment reușit, iar suma strânsă va fi folosită pentru îngrijirea paliativă gratuită a copiilor cu boli incurabile. La centrele noastre de îngrijire din București și Brașov le putem oferi sprijinul de care au nevoie pentru a crește calitatea vieții lor și a celor dragi”.

Peste 150.000 de persoane au nevoie de îngrijire paliativă

În România sunt peste 150.000 de persoane care suferă de boli incurabile. Ei au nevoie de îngrijire medicală paliativă și de consiliere psihologică, pentru ca suferința să fie mai ușor de suportat. Însă doar 7% dintre ei primesc ajutorul de care au nevoie. În evidența Fundației HOSPICE Casa Speranței se află 400 de copii și adulți cu boli incurabile.

 Sponsori: GlobalWorth, GSK Consumer Healthcare – parte a grupului GSK, L’Oreal, Allview, WorldClass, UpRomania

Parteneri: agovision.ro, Atelier Anda Roman, Atelier M, Athénée Palace Bucharest Hilton, B.D.G. IMPORT, Best party entertainment, BIOestetika, catalinagrama.com, City Compass, Couture de Marie, Chambers’n Charm Boutique Hotel, chicineta.ro, Firewinds, Ibis Hotels Romania, Godmother, Kronwell Hotel, La Strada, Lavacow, Le Rêve du Michou, Intercontinental Bucharest, Mazilique Studio, Mercure Bucharest City Center, Novotel Bucharest City Centre, Petreceri fantastice, Pullman Bucharest World Trade Center, Sacu Design, Smybox, TBI, Teleferic Grand Hotel, The Wardrobe, toucan.ro, Whittard Chelsea.

Parteneri media: Magic FM, Itsy Bitsy FM, 1MusicChannel, 9AM, blogatu.ro, Biz, Business Woman, Revista CARIERE, Chalbert, Calendar Evenimente, Despre nimicuri și alte fantezii, ComputerBlog, Finzoom, Garbo, HotNews, HRBexpert, Magazinul Progresiv, Studentie.ro, Urbo.ro, Zile și nopți.

Galerie foto