București, 8 aprilie 2016

Aproape 500 de alergători la Semimaratonul Brașov Intersport, desfășurat pe 2 aprilie 2016, au ales să susțină pacienții care suferă de boli incurabile aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței, 10 lei din taxa de înscriere plătită de aceștia fiind direcționată către organizație.

Din numărul total al concurenților, 498 de alergători au ales HOSPICE ca organizație beneficiară atunci când s-au înscris la competiție. Pentru că 10 lei din taxa de participare a fost direcționată de către organizatori către cauza susținută, suma totală strânsă în beneficiul HOSPICE Casa Speranței este de 4980 de lei. Fiecare donație în valoare de 10 lei reprezintă contravaloarea mesei de prânz oferită unui pacient internat într-una din unitățile cu paturi ale HOSPICE. Astfel,  suma strânsă la Semimaratonul Brașov Intersport va acoperi costul pentru aproximativ 500 de mese de prânz.

HOSPICE Casa Speranței mulțumește organizatorilor Semimaratonul Brașov Intersport și alergătorilor care au ales să susțină serviciile fundației. HOSPICE a fost pentru al treilea an consecutiv organizație beneficiară a competiției.

Team HOSPICE se pregătește pentru următoarea mare competiție sportivă a acestui an, Semimaratonul București, care va avea loc pe 15 mai. Înscrierile se pot face până pe 27 aprilie pe team.hospice.ro. Cei interesați pot afla mai multe informații pe pagina facebook.com/TeamHOSPICE.

Persoana de contact din partea HOSPICE: Ramona Crețu-Voitașec, la ramona.cretu@hospice.ro sau la numărul de telefon 0732 310 953.

Seria evenimentelor sportive în care este implicată Team HOSPICE continuă pe 9 iulie, când HOSPICE organizează crosul de caritate „Aleargă Tu pentru Ei!”. Ultima mare competiție a anului va fi Maratonul Internațional București, desfășurat între 8 și 9 octombrie.