Bolnavii incurabil au nevoie de tine! Devenim împreună ambasadorii solidarității!

Participă și tu la licitația în scop umanitar cu secțiune caritabilă pentru strângerea a 100.000 de euro pentru finanțarea unei echipe multidisciplinare de îngrijire paliativă la domiciliul pacienților bolnavi incurabil!

Pentru a colecta acești bani, artiști români contemporani, personalități marcante ale societății românești și renumiți designeri și-au donat operele de artă sau obiectele personale și dragi în vederea strângerii sumei care va permite echipei formate din medici, asistenți sociali, psihologi și consilieri spirituali să ofere îngrijirea urgentă de care au nevoie bolnavii incurabil până la sfârșitul vieții.  

️ Loturile caritabile sunt marcate cu o inimă roșie și cu logoul HOSPICE Casa Speranței: https://www.artmark.ro/ro/lot/hanorac-pictat-manual-cu-supereroi-din-benzi-desenate-celebre-unicat-donat-de-bromania-vloggerul-matei-dima-ro-56769

Ca să vă alăturați cauzei, trebuie să aveți un cont activ pe site-ul www.artmark.ro. Contul se realizează gratuit, simplu și sigur, în doi pași, și vă permite participarea în seara licitației caritabile, ce va fi transmisă live pe site.

Mai mult, contul vă permite plasarea unei oferte în prealabil – adică suma de bani pe care o considerați potrivită pentru lotul dorit. Nu uitați, toate fondurile strânse în urma adjudecării loturilor vor fi donate cauzei HOSPIC.