CTP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Europa de Est, cu o prezență puternică în România, a venit în ajutorul unei organizații caritabile de îngrijire paliativă din România, Hospice Casa Sperantei, cu o donație semnificativa. Aceasta este a doua contribuție pe care compania CTP a acordat-o acestei organizații caritabile.

Hospice Casa Sperantei s-a confruntat cu un deficit de 450.000 de euro în bugetul său, datorat în principal creșterilor salariale recente acordate medicilor din sistemul public de sănătate, cat si creșterii salariului minim și altor modificări in Codul Fiscal.

Graham Perolls, președintele Hospice Casa Sperantei, a afirmat: „Suntem extrem de recunoscători companiei CTP pentru ajutorul generos oferit în aceasta perioada dificila. Aceasta contributie ne creeaza un moment de respiro din punct de vedere financiar, care ne va permite să cautam si sa identificăm si alte surse de venit pentru a închide deficitul actual. Nevoia de îngrijire paliativă în România este imensă și, în prezent, mai puțin de 1 din 10 persoane care au nevoie de acest tip de îngrijire au acces la un serviciu specializat. Nu vrem să reducem serviciile noastre sau să pierdem expertiza personalului medical. Este un moment de impas pentru Fundație.”

Remon Vos, CEO al CTP a declarat: „Suntem încântați să ajutăm această Fundatie de caritate care face o muncă excelentă în transformarea vieții copiilor și adulților care se lupta cu boli terminale, și care se confruntă cu o provocare fără precedent în istoria sa de 26 de ani. Sper ca alte companii să ni se alăture în sprijinirea organizației caritabile Hospice pentru ca aceasta sa isi poata susține serviciile vitale.

Hospice Casa Sperantei oferă îngrijiri gratuite la mai mult de 4.000 de pacienți pe an în București, Brașov și Făgăraș, împreună cu sprijin și îndrumare pentru membrii familiilor acestora. În acest an, se deschide, de asemenea, un centru nou și unic în Adunatii Copaceni pentru copii și familii care sufera de afectiuni rare și cu speranta de viata redusa. Fundația primește aproximativ 18% din costurile de funcționare de la stat prin intermediul Casei de Asigurări, insa soldul trebuie să fie strâns în fonduri. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul lor: www.hospice.ro

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București,
Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.