Atunci când vrei să faci fapte bune, nimic nu îți poate sta în cale. Fiecare pas pe care-l faci pentru binele altcuiva este motivația următorului și tot așa. De aceea, în weekendul 19-20 iunie patru prieteni vor parcurge un traseu de 100 km pentru a contribui la susținerea activității depuse de HOSPICE Casa Speranței și pentru a oferi îngrijire paliativă gratuită și copiilor și adulților cu o boală incurabilă, celor care li s-a spus “ne pare rău, nu mai e nimic de făcut“.

Cine suntem cei patru? Sunt George Baltă – rugbist, alergător, imobilizat în scaunul rulant; Memo (Sebastian Memo Vrînceanu) – om de radio (radio Guerrilla), pasionat de biciclete, comentator de evenimente sportive etc.; Andrei Gligor – ultramaratonist de fapte bune – singurul român (și printre foarte puținii din lume) care a alergat prin 7 deșerturi de pe 7 continente în curse extrem de dure și Daniel Osmanovici – alergător, om de tv, tată a doi copii etc.

Fiecare dintre cei trei alergători se va roti pe parcursul celor 100 de km și va sta într-un scaun rulant. În fiecare moment, doi dintre ei vor fi în scaun rulant, iar ceilalți doi vor impinge acest scaun. Pe parcurs, li se vor alătura mai multe persoane publice care îi vor susține din 10 în 10 km.

Până acum, cu resurse limitate din punct de vedere al zonei de PR, au reușit să strângp 64.000 de lei (două ediții de 100kwalk normale și una virtuală în care fiecare membru a alergat câte 25 de km pentru a însuma 100) și 700 de membri într-un grup de Strava (membrii sunt din toate colțurile lumii). 100kwalk este un demers inedit, simbolic, care vorbește despre solidaritate și puterea lui “împreună“.

Vă invităm să îi susțineți cu o donație, nu există nicio sumă prea mica și fiecare leu donat va face cu adevărat o diferență pentru cei care trec prin cel mai greu moment al vieții lor.