HOSPICE Casa Speranței a organizat cu succes evenimentul de ciclism Hope On Wheels 2024 powered by Kaufland, marcând un nou record în mobilizarea comunității pentru Spitalul Speranței – centrul HOSPICE de îngrijire paliativă pedriatică ce urmează a fi construit lângă București.

Evenimentul, desfășurat pe 18 și 19 mai, a adunat un număr impresionant de participanți, demonstrând încă o dată puterea solidarității și a sportului în sprijinul celor 22.000 de copii cu boli incurabile și limitatoare de viață ce au nevoie de ajutorul nostru.

Indiferent de locul unde au pedalat – pe munte, prin parcuri sau pe străzile orașelor – și indiferent de cine sunt – părinți devotați, angajați sau aventurieri pasionați – toți participanții au contribuit la construirea Spitalului Speranței.

Hope On Wheels 2024 a înregistrat rezultate record

  • Număr de înscrieri: Peste 5.800 de persoane s-au alăturat inițiativei din toate colțurile tării și chiar și din străinătate, demonstrând un angajament impresionant față de cauza HOSPICE Casa Speranței.,
  • Donații substanțiale: S-au strâns peste 78.000 de Euro, fonduri care vor contribui semnificativ la amenajarea unui salon de internare pediatrică în cadrul Spitalului Speranței.
  • Curse validate: Peste 3.000 de curse au fost deja validate, iar alte curse sunt în curs de validare, reflectând participarea activă și dedicată a comunității.

Aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără sprijinul generos al sponsorului principal, Kaufland, și al tuturor participanților care au pedalat cu inima deschisă pentru a oferi o șansă la o viață mai bună copiilor care se confruntă cu boli grave.

„Hope On Wheels 2024 a fost mai mult decât o competiție sportivă – a fost un simbol al speranței și al solidarității,” Mirela Nemțanu, director executiv al HOSPICE Casa Speranței. „Suntem profund recunoscători fiecărei persoane care a pedalat, a donat și a susținut această cauză. Împreună, am făcut un pas important către construirea Spitalului Speranței, oferind astfel alinare și îngrijire copiilor care au nevoie de ea.”

 

Despre HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței este o organizație non-profit dedicată oferirii de îngrijiri paliative gratuite pentru copii și adulți cu boli incurabile și limitatoare de viață. Cu o echipă dedicată de specialiști, organizația oferă de peste 32 de ani sprijin medical, emoțional și social pacienților și familiilor acestora, îmbunătățindu-le astfel calitatea vieții.

 

Partener oficial: Kaufland România

Sponsori: Qualitest, RAP Group

Parteneri: Litorsal, Avon, 42km.ro, Sweeteria, Libris, La Roche-Posay, Solaris, înȘosete.ro, DS Smith, Aquarmony, OphtaMed, AFI Brașov