București, 31 mai 2016

La trei ani de la debut, proiectul The Charity Shop – Băcănia Veche, în beneficiul HOSPICE Casa Speranței, intră într-o nouă fază, în care 9% din încasări vor fi direcționate pentru îngrijirea persoanelor care suferă de boli incurabile. The Charity Shop este deținută de către Marius Tudosiei și funcționează în Complexul Upground de pe Strada Fabrica de Glucoză nr. 9B.

“Modelul de mecanism de lucru pe care îl derulăm împreună cu HOSPICE Casa Speranței ar trebui să fie replicat ori de câte ori cineva – companie sau antreprenor – ar simți că este posibil. Pentru că este unul perfect funcțional, corect și echilibrat. Am început acum trei ani donând un procent mai mic din venituri (nu din profit), de doar 6%, pentru că, într-o primă fază, ești apăsat de acoperirea investiției și de frământările (costurile) lansării unui proiect. Procentul a crescut anual: la 7% în al doilea an, apoi la 8% pentru anul trei și a ajuns acum la ultima treaptă – 9% din toate încasările noastre din Băcănia Veche The Charity Shop” declară Marius Tudosiei, proprietar al Băcăniei Vechi.

„Pentru noi este o ‘colaborare de suflet’ la care ținem mult și o prețuim cu atât mai mult cu cât știm exact că banii pe care îi trimitem periodic către fundație sunt folosiți într-un scop mai mult decât nobil. Vedem proiectele, vedem rezultatele, iar asta ne face să tragem și mai mult. Succesul înregistrat de The Charity Shop este nu doar al nostru, ci și al tuturor pacienților HOSPICE”, a continuat el.

Proiectul The Charity Shop Băcănia Veche in benefit of HOSPICE Casa Speranței a pornit în urmă cu trei ani, la sfârșitul lunii mai 2013, fiind o premieră în România și având drept scop susținerea serviciilor de îngrijire paliativă acordate de fundație copiilor și adulților care suferă de boli incurabile.