Peste 1.000 de alergători au ales cauza HOSPICE Casa Speranței la OMV Petrom Bucharest Half Marathon. Au ales, astfel, să contribuie la realizarea unui obiectiv atât de necesar în România: construcția spitalului destinat îngrijirii paliative pediatrice la Adunații Copăceni. În prezent, aici funcționează Centrul Socio-medical destinat copiilor bolnavi incurabili, al HOSPICE Casa Speranței. Ca și la ediția de anul trecut, fondurile generate în urma evenimentului vor fi utilizate pentru construcția acestui spital.

 

80.000 euro, contribuția sponsorilor, donatorilor și alergătorilor pentru noul spital destinat îngrijirii paliative pediatrice

Suma strânsă în cadrul evenimentului cu ajutorul sponsorilor, partenerilor, donatorilor și alergătorilor va fi folosită exclusiv pentru ridicarea spitalului.

Cu fiecare ediție a acestui eveniment sportiv descoperim, revelator și bucuroși, că speranța unește oameni. Avem dovada implicărilor anterioare: un grup compact de făuritori de speranță au puterea de a face să se întâmple lucruri mărețe. Mulțumim și le suntem recunoscători alergătorilor, partenerilor, donatorilor și voluntarilor. Datorită lor, cel mai măreț dintre obiectivele HOSPICE Casa Speranței devine din plan ce părea utopie o realitate menită să schimbe statistici și destine”, precizează Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

 

Eroine, copii, persoane publice s-au reunit în #TeamHOSPICE

Numeroase persoane publice au făcut parte anul acesta din #TeamHOSPICE: Carla Tănasie, Alex Dona, Andra Marinescu, Raluca Kișescu, Doru Todoruț, Laura Culiță, Alex Zamfir, Lavinia Petrea, Narcis Cernea. În plus, pentru a-i susține pe alergători, dar și pentru a participa la Cursa Populară au fost prezenți și beneficiari ai serviciilor HOSPICE, atât adulți, cât și copii.

 

Implicarea face diferența

La cortul HOSPICE amplasat în Piața Constituției, alergătorii, sponsorii au beneficiat de momente de răsfăț și relaxare.

“E o tradiție să fim partener pentru #TeamHOSPICE la marile competiții de alergare din București. Susținerea către cauză vine, în primul rând, pentru că rezonăm cu misiunea și înțelegem nevoia de îngrijire paliativă. Mă bucur că și anul acesta zeci de colegi din Kaufland au luat startul în curse”, declară Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

 

Pentru imagini de la eveniment, testimoniale ale alergătorilor sau susținătorilor Team HOSPICE, încurajări și povești ale adulților și copiilor aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței, ne puteți urmări pe conturile noastre de Facebook și de Instagram.

 

SPONSORII EVENIMENTULUI

Kaufland România, Engie România, Porsche Finance Group România, Servier Pharma, EIT Sucursala Forum Auto Importator Volvo Cars, Coca-Cola HBC România, Sabon România, Ted’s Coffee, Science in Sport Romania, Isostar, Sweeteria, Schneider Electric, Slim ON.