GAZ PE FOC REUNIȚI PENTRU HOSPICE

24 septembrie 2022 The Pub, București

DESPRE EVENIMENT

Anul acesta HOSPICE împlinește 30 de ani de când a introdus în România conceptul de îngrijire paliativă. Sunt 30 de ani în care HOSPICE Casa Speranței a reușit să ofere îngrijire medicală, sprijin social și consiliere pentru 45.000 de oameni, adulți și copii care luptă cu o boală incurabilă, dar și pentru familiile lor.

Și tot anul acesta se împlinesc 30 de ani de la fondarea formației Gaz pe Foc – cei ce au cucerit inimile multora dintre noi cu piesele lor de succes. Așa că am decis să marcăm împreună acest moment printr-un turneu caritabil. În aplauzele voastre, Lucian Viziru, Andrei Roșu, Andrei Lupșa și Paul Panait se reunesc pentru o perioadă limitată, pentru a ne face să retrăim nostalgia anilor 2000 și pentru a ne ajuta să ajutăm.

Bilete concert
Gaz pe Foc
The Pub, București
24 septembrie

Cumpără

Trimite TIMP
prin SMS la 8864
și donează
către HOSPICE

Donează

Distribuie veștile pe canalele tale de social media și încurajează-ți prietenii să doneze.

Lucian Viziru, Gaz pe Foc

„Bucuria mea de a participa la acest proiect este dublă, aniversând 30 de ani de la înființarea Hospice în același an în care se împlinesc 30 de ani de la înființarea trupei noastre.
Cunosc din experiență personală ce înseamnă să lupți pentru cineva drag și fiecare zi câștigată este o binecuvântare. De aceea, am rezonat întotdeauna cu astfel de proiecte, cu atât mai mult de dată această când sunt convins că ne vor sprijini atât colegii noștri din show biz și din sport, cât și toți oamenii care vor și pot face un bine.”

Andrei Roșu, Gaz pe Foc

„Ca voluntar Hospice din 2010, am fost și sunt în continuare impresionat de impactul semnificativ pe care această fundație îl are în rândul miilor de pacienți pe care îi tratează anual și de energia, pasiunea și dedicarea fiecărui membru al echipei – de la personalul medical la cel administrativ.
În toate proiectele de anduranță în care am promovat Hospice, fie că a fost un simplă alergare de oraș, organizarea anuală a Transmaraton, traversarea Canalui Mânecii înot sau a Atlanticului într-o ambarcațiune cu vâsle, am simțit că orice efort sau disconfort este prea mic, în comparație cu suferința pacienților – adulți și copii – care depind de donațiile noastre și de ajutorul Hospice pentru a primi îngrijirea și alinarea de care au atât de mare nevoie. Mulțumim anticipat tutor celor care susțin această campanie, precum și viitoarele inițiative ale acestei echipe minunate!”

Paul Panait, Gaz pe foc

„Pentru noi, Gaz pe Foc nu „s-a stins” niciodată și am simțit că va exista un moment în care ne vom întoarce, chiar dacă pentru o perioada scurtă. Sunt fericit că putem să ne reîntâlnim fanii, în pofida faptului că nu mai avem 20 de ani, iar copiii noștri au vârsta la care noi făceam primii pași în muzică. Și, firește, sperăm să ne ajute să sprijinim Hospice și pacienții fundației, care au atât de multă nevoie de implicarea și donațiile fiecăruia dintre noi.”

Alin Lupșa, Gaz pe Foc

„Lumea s-a schimbat și anii au trecut, dar dragostea pentru tot ceea ce înseamnă muzică a rămas la fel de puternică în sufletul meu.
Sunt medic și în fiecare zi fac tot ce pot ca să alin durerea pacienților mei și să le readuc zâmbetul pe buze. Este ceea ce face și fundația Hospice, și mă bucur că putem ajuta prin tot ceea ce înseamnă această reunire a formației noastre.
Am compus și am cântat melodii care au adus emoție și fericire în sufletul atâtor generații care au vibrat odată cu noi și sper să o facem din nou, pentru cei care ne apreciază muzica, pentru pacienții Hospice și familiile acestora, pentru toți cei care cred că, împreună, putem contribui la o lume mai bună.”

Galerie foto evenimente

Urmărește noul videoclip Gaz pe Foc

Ascultă și alte piese aici: