Luarea în evidență a pacienților

ACTE NECESARE PENTRU LUAREA ÎN EVIDENŢĂ

 • Copie B.I. sau C.I (copie CI aparținător)
 • Documente care să ateste diagnosticul (bilete de ieșire din spital, imunohistochimie sau histopatologic, CT, RMN, scrisoare medicală)
 • Investigații de laborator recente (analize, rezultate imagistică, etc.)
 • Certificat de incadrare in grad de handicap (daca există)
 • Notă privind datele cu caracter personal Descarcă [PDF]

Actele de luare în evidență împreună cu datele de contact ale pacientului sau îngrijitorului personal (telefon, email, acces WhatsApp, Zoom, Skype) vor fi trimise pe adresa acte@hospice.ro. Din motive ce țin de protecția datelor personale vă recomandăm transmiterea pe mail a documentelor. În cazul în care nu aveți acces la e-mail, vă recomandăm să le trimiteți pe WhatsApp, la numerele: 0738 968 930 (Brașov),  0734 889 511 (București).

În cazuri exceptionale, in care actele nu pot fi transmise electronic, acestea vor fi expediate la adresa Fundației HOSPICE Casa Speranței, (Str. Sitei Nr 17 A, Brașov sau Strada Tămâioarei 121-123, București) cu mențiunea “pentru preluare” sau aduse în receptia HOSPICE, în copie.

Verificarea actelor se va face în termenul de 48 de ore (zile lucrătoare)

După confirmarea întocmirii dosarului, pacientul sau familia sa vor fi contactați telefonic de medicul care asigură consultații de telemedicină pentru a se realiza evaluarea inițială, în funcție de disponibilitatea echipei medicale

Pentru a putea beneficia de consultatii in ambulatoriu, biletul de trimitere se emite de catre medicul de familie sau de specialitate, in care sa fie specificat:

 • La punctul nr 1: catre Ingrijire Paliativa- ambulatoriu
 • La punctul nr. 4: Diagnosticul oncologic si codul de diagnostic oncologic. Exemplu: Tumora maligna san/ cod 124 , bifat pe cronic.
 • La punctul nr. 6 : Rog consult/ examen de specialitate.

 Pentru a beneficia de internare , bilet de trimitere se emite de la medicul de famile sau de specialitate si trebuie sa contina:

 • La punctul nr 1: catre Ingrijire Paliativa- internare
 • La punctul nr. 4: Diagnosticul oncologic si codul de diagnostic oncologic. Exemplu: Tumora maligna san/ cod 124 , bifat pe cronic.
 • La punctul nr. 6 : Rog internare.

Program ambulatoriu Brașov:

Luni-vineri: 9:00-16:00

Program ambulatoriu București:

Dr. Haratu Marina: Luni – Vineri : 08-15

As. Med. Irina Stoica: luni -vineri 8-16

As. Med. Kerai Adriana: luni- vineri 8-16

As. Med. Irina Muler: luni- vineri 8-16

Psiholog Mariana Verzea: Luni-vineri 8-15

Kinetoterapeut Bogdan Racovita : luni – vineri 8-15 

Dr. Cernea Jean Pierre Vincent: Luni – Vineri : 15-18.30

As. Med. Mihaela Coltan :Luni -miercuri si vineri : 8-16, Marti si joi: 10.30-18.30

As. Med. Roxana Tudose: Luni -miercuri si vineri : 10.30-18.30, Marti si joi: 8-16

Pentru programari , informatii sau detalii suplimentare ne puteti gasi de luni pana vineri in intervalul 9-16 la unul din numerele de telefon 0372.706.210 sau 0372.706.208 sau prin email la adresa : ciphospice@hospice.ro sau hospice@hospice.ro.

Descarcă Formularul de solicitare servicii:

Brașov

Format PDF Format Word

București

Format PDF Format Word

EVALUAREA MEDICALĂ INIŢIALĂ

Dupa ce pacientii adulti sau copii sunt preluati in evidenta HOSPICE Casa Sperantei, urmeaza evaluarea medicala initiala realizata de un medic al organizatiei noastre fie in cabinetul fundatiei, fie la domiciliul bolnavului.

In urma acestei prime consultatii, pacientul este preluat de unul dintre serviciile noastre de ingrijire. In functie de concluziile evaluarii initiale, se poate recomanda ingrijirea la domiciliu, internarea in unitatea cu paturi sau frecventarea centrului de zi. Exista, de asemenea, cazuri in care medicul HOSPICE poate recomanda reluarea radioterapiei sau a chimioterapiei la Spitalul de Oncologie, pentru ca apoi pacientul sa intre in ingrijirea HOSPICE.

Program preluarea dosarelor Brașov:

LUNI – VINERI de la 11:00 la 15:00

Program preluarea dosarelor București:

LUNI – VINERI de la 9:00 la 11:00

Programări telefonice

0372 706 210 | 0372 706 208 | 0213 263 771