Luarea în evidență a pacienților

ACTE NECESARE PENTRU LUAREA ÎN EVIDENŢĂ

Copii xerox după toate documentele medicale care să ateste diagnosticul oncologic (rezultat RMN, CT, scintigrafie, rezultat imunohistochimie sau histopatologic, bilet de ieșire din spital, scrisoare medicală, rezultat analize medicale etc.)

Copie după B.I sau C.I aparţinător și pacient

Copie după cuponul de pensie recent al pacientului sau adeverinţa de salariat

Certificat de încadrare în gradul de handicap (dacă exista)

Bilet de trimitere de la medicul de familie către Oncologie, pentru consult (la medicul oncolog din ambulator)

Cardul electronic de sănătate al asiguratului / adeverinţa de asigurat de la CAS

[ Pentru internare ]bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul oncolog , în care să fie specificat „către Oncologie” sau „catre Îngrijire Paliativa” și „pentru Internare”

Schema de tratament cu medicaţia pe care pacientul o foloseste în mod curent

Formularul de solicitare servicii (descarca PDF). Se completează împreună cu asistentul medical din ambulator, care prezintă cazul în ședinta interdisciplinară și redirecţionează dosarul cu documentele pacientului către serviciul solicitat

Descarcă Formularul de solicitare servicii:

Brașov

Format PDF Format Word

București

Format PDF Format Word

EVALUAREA MEDICALĂ INIŢIALĂ

Dupa ce pacientii adulti sau copii sunt preluati in evidenta HOSPICE Casa Sperantei, urmeaza evaluarea medicala initiala realizata de un medic al organizatiei noastre fie in cabinetul fundatiei, fie la domiciliul bolnavului.

In urma acestei prime consultatii, pacientul este preluat de unul dintre serviciile noastre de ingrijire. In functie de concluziile evaluarii initiale, se poate recomanda ingrijirea la domiciliu, internarea in unitatea cu paturi sau frecventarea centrului de zi. Exista, de asemenea, cazuri in care medicul HOSPICE poate recomanda reluarea radioterapiei sau a chimioterapiei la Spitalul de Oncologie, pentru ca apoi pacientul sa intre in ingrijirea HOSPICE.

Program preluarea dosarelor București:

LUNI – VINERI de la 9:00 la 11:00,

Programări telefonice

0372 706 210 | 0372 706 208 | 0213 263 771