Centrul HOSPICE de la Adunații Copăceni este locul de poveste în care copiii care înfruntă un diagnostic incurabil și familiile lor găsesc liniște, sprijin, îngrijire și mult, mult bine. Pentru acest loc unic în România, căutăm om bun, cu experiență în a conduce echipe.  Dacă ești bun, empatic, ai experiență şi vrei să fii managerul unui proiect de amploare, prin care vom ajuta mii de copii,, ia-ţi inima în dinţi şi trimite-ne un e-mail. Detaliile le găsesti mai jos:

Candidatul ideal

– Sa detina experienta in managementul unei echipe interdisciplinare de profesionisti, capabil de a dezvolta si mentine relatia cu autoritatile statului si comunitatea (autoritati locale si nationale, institutii de specialitate) pentru a promova serviciile fundatiei, atragerea oportunitatilor de finantare si indeplinirea cu succes a misiunii organizatiei.

– Constituie avantaj: experienta in managementul de servicii medicale.

– Experienta: minimum 3 ani in management

– Foarte bune abilitati de vorbit/ scris in limba engleza

– Absolvent de studii universitare

– Bune abilitati organizatorice si strategice

– Bune abilitati de lucru la calculator

– Abilitatea de a coordona si prioritiza sarcini

– Permis de Conducere

Descrierea jobului :

– Cautam o persoana cu experienta in managementul de servicii socio-medicale medicale, dedicata, preferabil cu experienta in lucrul cu copiii, care sa piloteze, sa dezvolte si sa managerieze serviciile destinate ingrijirii copiilor cu boli rare si limitatoare de viata si familiilor acestora, la centrul nostru din Loc. Adunatii Copaceni, Jud.Giurgiu. Persoana trebuie sa aiba competenta de a gestiona si manageria o echipa multi disciplinara, sa negocieze cu autoritatile locale si nationale si sa fie dispusa sa calatoreasca international.

– Printre atributii, va relationa cu comunitatea locala si nationala, cu scopul promovarii si dezvoltarii serviciilor si atragerii de noi oportunitati de finantare.

– Acest job este o oportunitate minunata de a aschimba vietile cetatenilor vulnerabili din societatea noastra.

Descrierea Centrului:

Noul centru de la Adunatii Copaceni este o facilitate de pionierat in domeniu, destinata ingrijirii si sprijinului copiilor cu boli limitatoare de viata si familiilor acestora.. Se cauta o persoana cu abilitati si competente care sa conduca acest important proiect, ce se doreste a fi un model in intreaga regiune.

Localizare: Loc.Adunatii Copaceni este situata la 15 km sud de Bucuresti, de-a lungul raului Arges, in Jud. Giurgiu

Beneficii:

– masina de serviciu

– tichete de masa