HOSPICE Casa Sperantei isi mareste echipa de oameni buni.  Suntem in cautarea ACELUI om de bine care crede ca implicarea si voluntariatul schimba vieti si comunitati. Cautam fundraiseri stradali care sa ii inspire si pe altii sa faca bine. Daca esti sociabil si empatic, ai initiativa, pui drag si energie in implementarea ideilor alaturi de echipa, esti organizat si descurcaret, atunci vino in echipa de Fundraiseri stradali HOSPICE Casa Sperantei.

Ce responsabilitati vei avea ca Fundaiser stradal?

–     Abordarea persoanelor fizice, in locuri publice sau in cadrul unor evenimente, pentru prezentarea HOPICE Casa Sperantei si a metodei de sustinere a fundatiei.

–     Promovarea imaginii organizatiei in timpul acestei activitati, printr-un comportament etic si civilizat.

–     Colaborarea stransa cu coordonatorul de voluntari.

Cerinte:

– Bune abilitati de exprimare orala, sociabilitate

– Abilitati de negociere, discurs persuasiv

– Seriozitate si disponibilitatea de a-ti darui cateva ore din timpul tau pentru a face bine

Ce iti oferim?

–     Vei face bine acolo unde e cea mai mare nevoie. Alaturi de echipa HOSPICE, vei avea un impact semnificativ in viata celor care infrunta un diagnostic incurabil.

–     Posibilitatea de a-ti incepe cariera cu dreptul, dobandind abilitati de comunicare, persuasiune si fundraising;

–     Traininguri si modalitati de invatare inedite si interactive

Daca ai cateva ore pe saptamana pe care vrei sa le folosesti facand ceva util si pentru tine, dar si pentru cei care au nevoie de tine, atunci trimite-ne pana pe pe 30 noiembrie un mail la violeta.vasile@hospice.ro si povesteste-ne ce inseamna sa faci bine, in viziunea ta. Te rugam sa adaugi si un CV. Noi te sunam, ne vedem, discutam si pornim impreuna pe calea faptelor bune. Abia asteptam sa te cunoastem!

Ce este Debitul Direct?

O modalitate de sprijin financiar lunar care asigura un venit transparent, constant si predictibil pentru HOSPICE Casa Sperantei. Prin semnarea unui mandat de debitare directa, cei care doresc sa ajute cauza HOSPICE pot contribui lunar la imbunatatirea vietii adultilor din Romania carora le vor darui, astfel, grija si compasiune si vor insenina copilaria micutilor pacienti.

Despre HOSPICE Casa Sperantei

HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizatia are doua centre cu servicii integrate, in Brasov si Bucuresti, si echipe mobile in Fagaras si Zarnesti, pentru ingrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. In cei 26 de ani de existenta, HOSPICE a adus alinare si speranta pentru peste 26.000 de copii si adulti cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Sperantei respecta prevederile Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR). Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal al ANSPDCP cu nr. 16381/09.05.2012 (conform Legii 677/2001)

Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

Prin transmiterea datelor dvs.personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate. Procesam aceste date doar in scopuri de recrutare.

Am dori sa pastram aceste date pana in momentul ocuparii pozitiei vacante. Nu putem estima cu exactitate perioada, dar vom considera perioada ca fiind incheiata atunci cand un candidat accepta propunerea noastra pentru pozitia vacanta.Cand perioada respectiva s-a incheiat, fie iti vom sterge datele, fie te vom informa ca le vom mentine in baza noastra de date pentru pozitii viitoare.

Va asiguram ca nu vom oferi niciodata informatii despre dumneavoastra altor companii care au in vedere programe de marketing.