2% devine 3,5% pentru HOSPICE Casa Speranței

Pentru că oferim servicii sociale licențiate, HOSPICE Casa Speranței se află în sfera organizațiilor nonprofit în beneficiul cărora poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venitul realizat anul trecut.

E un gest mic, care poate alina dureri mari. Nu implică niciun cost, dar înseamnă enorm pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru în cea mai grea bătălie a vieții lor. Fii alături de ei, pentru că gesturile mici alcătuiesc fapte mari!

Termenul limită de depunere a formularelor: 31 iulie 2019

Dacă ești
salariat / pensionar*

Dacă ai venituri din activităţi independente

Un gest simplu care face diferenţa

De 27 de ani, HOSPICE Casa Speranţei este alături de copiii și adulţii care înfruntă un diagnostic necruţător prin servicii complete de îngrijire paliativă: internare în unităţile cu paturi, vizite la domiciliu, asistenţă socială, consiliere psihologică, recuperare prin kinetoterapie și activităţi cu personal specializat în centrele de zi.

Acolo unde alții au spus ”nu se mai poate face nimic” noi am dăruit speranță, iar peste 30.000 de pacienți nu au mai fost singuri în lupta cu o boală incurabilă. Fii și tu alături de pacienții HOSPICE Casa Speranței și redirecționează 3.5% din impozitul datorat statului. Poate fi primul pas către mai bine.  Descarcă unu dintre formularele de mai jos pentru a începe.

Cine poate redirecţiona 3.5% din impozitul pe venit?

Conform Codului Fiscal, următoarele categorii de persoane pot redirecţiona
3.5% din impozitul pe venit către HOSPICE Casa Speranţei în 2018:

Salariaţi din 2018

Persoane fizice care au avut un contract de muncă încheiat în anul 2018 și care completează formularul 230.

Pensionari

Persoane ce au avut pensie mai mare de 2000 RON lunar în anul 2018 și care completează formularul 230.

Persoane cu venituri independente

Persoane care au obţinut venituri din activităţi independente in anul 2018 (chirii, PFA etc.) și care completează declaraţia unică 212.

Cum depun declaraţia de redirecţionare a 3.5% pentru HOSPICE Casa Speranţei?

Odată ce ai completat declaraţia aferentă tipului tău de venit, alege una din următoarele metode de depunere:

La sediul HOSPICE

Depune formularul completat la unu dintre sediile organizaţiei noastre: Brașov sau București, fie personal, fie prin poștă.  Noi îl vom depune ulteior la direcţia fiscală de care aparţii în numele tău.

La Agenţia Naţională de Administrare Fiscală

Depune formularul completat la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a localităţii de domiciliu, fie prin Poșta Română, fie direct la ghișeu.

Declaraţia unică – Online

Momentan declaraţia unică se poate depune doar online intermediul serviciului ANAF “Spaţiul Privat Virtual”. Acest serviciu se acceseaza pe baza unui cont de utilizator creat pe site-ul ANAF. Mai jos puteţi găsi un ghid general despre declaraţia unică și un link către pagina corectă pe site-ul ANAF ce conţine instrucţiuni suplimentare.

Contact Brașov

Beatrice Parîng

0728 130 076 | beatrice.paring@hospice.ro

Contact București

Cristina Cojocaru

0738 968 932 | cristina.cojocaru@hospice.ro

Parteneri

Parteneri media