Ambasadori HOSPICE

Prințesa Marina Sturdza

In memoriam

Un model de noblețe, generozitate și dedicație, Prințesa Marina Sturdza rămâne în inimile echipei HOSPICE Casa Speranței ca o femeie remarcabilă, un exemplu de om și cetățean care iubește oamenii, care a (re)clădit cu suflet și caracter comunități, valori, încredere și speranță. Unul dintre cei mai mari suporteri ai numeroaselor acțiuni de caritate și proiecte sociale din România și patronul rețelei internaționale Hospices of Hope, Prințesa Marina Sturdza și-a dedicat, cu inegalabilă discreție, eleganță și perseverență, mare parte a vieții pentru a-i ajuta pe alții.

Generozitatea și lumina ei vor mângâia încă mulți ani numeroși oameni în suferință din România și nu numai, pentru că a investit substanțial în servicii de îngrijiri paliative pentru persoanele diagnosticate cu boli incurabile.

Prinţul Grigore Ghyka

Ambasador HOSPICE

Despre Grigore Ghyka

Prințul Grigore Ghyka a părăsit România în anul 1976, pe când avea opt ani, dar mereu a visat momentul în care se va reîntoarce în țara sa natală. Educația pe care a primit-o în familie a subliniat integritatea, respectul, sacrificiul, dedicarea, precum și să nu uite niciodată de unde a venit. Emigrând în Statele Unite, opiniile sale au fost în continuare modelate de o societate deschisă spre viitor, optimistă, dinamică, pragmatică, empatică și tolerantă.
Însuflețit de pasiunea pentru istorie și artă, Prințul Grigore Ghyka le-a transformat într-o carieră, lucrând la respectata casă de licitații Christie’s, din New York. După căderea comunismului, s-a întors în România cu speranța de a contribui la o societate nouă, mai bună. A fost prezentat HOSPICE Casa Speranței prin Principesa Maria Sturdza.

Marta Ușurelu

Ambasador HOSPICE

Despre Marta Ușurelu

Marta Ușurelu este jurnalistul care a avut puterea să preia ca antreprenor revista Biz in criza din 2009 si să pornească la drum in ciuda greutăților pe care le întâmpina un business de print și conținut la nivel local si internațional.
Cu fiecare proiect, Marta Ușurelu s-a impus pentru jucătorii din piață ca omul de acțiune din spatele brandului Biz. În timp ce publicație dupa publicație își închidea porțile, alături de echipa sa, Marta a reușit cu încăpățânare ți curaj să facă din Biz un brand antreprenorial românesc care a dezvoltat în jurul revistei de business o platformă complexă de evenimente și proiecte speciale unice în peisajul românesc.
În doar 9 ani de antreprenoriat a construit în jurul Biz una dintre cele mai puternice comunități de business și a organizat evenimente de afaceri în 9 orașe din țară și 8 capitale din lume, de pe 3 continente.
Absolventă a Facultații de Filosofie, Marta are o experiență de 20 ani în presa scrisă și este creator de conținut premium, atât editorial, cât și pentru evenimente.

Alex Dona

Ambasador HOSPICE

Despre Alex Dona

Alex Dona este unul dintre cei mai apreciaţi specialişti în cross-platform media din România. Cu o experienţă bogată în TV, print, BTL şi digital, Alex a fost implicat de-a lungul anilor în proiecte de mare impact, printre care The Money Channel și Sanoma Hearst, iar în prezent, TimesNewRoman.ro.

Ce spune Alex despre colaborarea cu HOSPICE Casa Speranței

Alex mai are, însă, un proiect de suflet: HOSPICE Casa Speranţei, iar noi vrem să îi mulţumim pentru implicare și pentru faptul că este Ambasador HOSPICE. “A-ţi ajuta aproapele aflat la nevoie este firesc. Nu este despre tine, nu este despre el, ci despre faptul că suntem atât de nevoiaşi pe cât este cel aflat în cea mai mare nevoie. Este despre normalitate. La HOSPICE luptăm luptele ce par pierdute, iar asta face ca orice moment transformat într-o stare de bine, într-o bucurie, să pară o victorie incomensurabilă”, spune Alex Dona.

BRomania (Matei Dima)

Ambasador HOSPICE

Despre Matei Dima

Din 2014, Matei a cucerit mediul online, având un fan base de milioane de oameni. BRomania s-a născut din dorinţa de a transforma pasiunea pentru actorie şi regie într-un job care să îi permit lui Matei să facă ceea ce iubeşte: a transmite un mesaj prin poveşti.

A produs şi a regizat filme, spoturi şi videoclipuri muzicale pentru artişti şi actori cunoscuţi precum Tamala Jones din “Castle”, Neil Brown Jr. din “The Walking Dead” şi Inna.

In prezent, Matei a generat un impact uriaş prin serialul online “L-a seral”, proiect care a generat milioane de vizualizări. Totodată, el se află în post-producţie cu filmul de lung-metraj: “5Gang the Movie”, acolo unde este regizor şi producător.

Ada Condeescu

Ambasador HOSPICE

Despre Ada Condeescu

Ada Condeescu este o tânără actriţă din România cu multiple realizări internaţionale. Printre filmele în care a avut roluri importante menţionăm: Dincolo de calea ferată (2016), Siblings (2016), Lady of Csejte (2015), Love Island (2014), Lupu (2013), Loverboy (2011), Eu cand vreau sa fluier, fluier (2010). A câştigat premiul “Heart of Sarajevo” pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de film din Sarajevo pentru filmul “Loverboy”. Ulterior, filmul “Eu când vreau să fluier, fluier” a câştigat Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin. In 2013, Ada a câştigat trofeul Shooting Stars la Berlinale, premiu oferit actorilor tineri din Europa. Astăzi, Ada Condeescu nu este doar o actriţă de success ci şi o vedetă pe Instagram, o soţie, o mamă şi un exemplu de feminitate, inteligenţă şi graţie.